Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: HudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskyddParfymtipsGrått hår

Skönhetsexperten: Bästa flytande ögonskuggan

12 okt, 2023 
AvJessica blockström hember
Kvinna sätter på ögonskugga.
Låter ögonskugga som är lätt att få på snyggt, sitter i timmar och går att bygga på för mer intensiv färg som en dröm? Spana in de här moderna varianterna, flytande magi att färglägga ögonlocken med.
Annons
Framhäv ögonen – så lägger du en snygg ögonskuggaBrand logo
Framhäv ögonen – så lägger du en snygg ögonskugga

1. Sparkl Multi-Use Liquid Eyeshadow

LH Cosmetics

Sparkl Multi-Use Liquid Eyeshadow från LH Cosmetics.
Sparkl Multi-Use Liquid Eyeshadow från LH Cosmetics.

En sval vegansk gelskugga med superglansig, nästan våt, finish som får häftigt 3D-djup. Formulan är så lätt att den knappt känns på ögonlocken och sitter som klistrad där du placerar den. Lägg riktigt tunt för en transparent look eller bygg på i fler lager om du önskar mer intensiv och täckande färg.

2. Eye Tint Liquid Eyeshadow

Armani

Eye Tint Liquid ­Eyeshadow från Armani.
Eye Tint Liquid ­Eyeshadow från Armani.

En lyxig sammetslen formula som lägger sig jämnt utan trubbel. Här finns olika finish men alla är rikt pigmenterade och går att bygga på. De matta täcker på första lagret så lite räcker långt, de skimrande är mer skira. På plats följer de huden och sitter otroligt bra. Är toppen även som primer och kan dubbla som liner.

Annons

3. Glitter & Glow Liquid Eye Shadow

Stila

Glitter & Glow Liquid Eye Shadow från Stila.
Glitter & Glow Liquid Eye Shadow från Stila.

En tunn, fjäderlätt och skön gel laddad med smått glitter som sitter överraskande bra, perfekt för en härlig partylook. Är lätt att svepa på med fingret och ändå få ett jämnt och snyggt resultat. Glittret ligger i en glansig färgbas med halvtransparent finish vilket både ger dubbelt gnistrande effekt och gör det lätt att tvätta av.

Annons

4. Eyelights

RMS Beauty

Eyelights från RMS Beauty.
Eyelights från RMS Beauty.

Små tuber av hållbar aluminium med mjukt metallskimrande ögonskugga. Här är det enkelheten som kammar hem poäng. Tryck ut en liten prick på fingret och svep över locken för fint ljusfångande och subtil färgslöja. I formulan finns grönt te och peptider från quinoa som håller huden mjuk.

5. Liquid Powder Eye Tint

Ilia Beauty

Liquid Powder Eye Tint från Ilia Beauty.
Liquid Powder Eye Tint från Ilia Beauty.

Krämiga ögonskuggor som känns återfuktande och fluffiga. Formulan torkar snabbt och får en puderlik finish oavsett om det är en matt eller skimrande färg. Trots detta följer den ögonlockens rörelser fint utan att krackelera eller lägga sig i veck – om du inte lägger för tjockt lager. De flesta färgerna går i jordiga toner men det finns några som sticker ut.

Tips: Du kan också lägga din flytande ögonskugga som eyeliner, använd en tunn pensel. De skirare varianterna ger en subtil och mjuk look medan de mer opaka är toppen att ha för att få till en fin vinge.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons