Artikeln innehåller reklamlänkar
Skönhetsredaktörens 5 bästa ögoncremer.
T.E.N. Cremor Eye Renewal Cream från Cremorlab.

T.E.N. Cremor Eye Renewal Cream, Cremorlab

En lyxigt balmliknande creme som smälter in i huden och direkt gör den lenare, fräschare och jämnare. Här får du en härlig mix av kopparpeptider, ceramider, niacinamide, zink och fröolja från makadamianöt som gör hudformen fräschare, klarare och studsigare även i ett längre perspektiv.

Betyg: 5.

Pris: Ca 490 kr/25 ml.

Här hittar du (länk till Lyko) T.E.N. Cremor Eye Renewal Cream.

Revitalizing Eye Cream från Joanna Vargas.

Revitalizing Eye Cream, Joanna Vargas

I smidigt smal pumpflaska göms en multifunktionell och lugnande formula som tar sig an allt från mörka ringar och svullnader till fina linjer även på känslig hy. Jag upplever även att spänsten snabbt förbättras. Här finns peptider, sheasmör, gurkextrakt, hyaluronsyra och silika med direkt lystereffekt. Kan användas under dagen för extra ­piffning.

Betyg: 5.

Pris: Ca 525 kr/30 ml.

Här hittar du (länk till butik) Revitalizing Eye Cream.

Så gör du hårinpackning med frukt: ”Luktar gott och håret är supermjukt"

Total Eye 3-in-1 Renewal Therapy från Colorescience.

Total Eye 3-in-1 Renewal Therapy, Colorescience

Tonad creme som nästan känns stretchig i konsistensen. Den mångsidiga formulan gifter sig fint med huden och gör den jämnare till både ton och struktur. Som bonus är metallapplikatorn skönt sval och lätt svullnadsdämpande och du får även skydd mot solen med hela SPF 35. Tänk bara på att den är mycket dryg, det räcker med en knivsudd till varje öga.

Betyg: 4.

Pris: Ca 890 kr/7 ml.

Rénergie Yeux Multi-Glow från Lancôme.

Rénergie Yeux Multi-Glow, Lancôme

Den här subtilt rosaskimrande formulan är utvecklad tillsammans med Isabella Rossellini för att passa mogen hy extra bra. Den stramar upp och slätar ut direkt samtidigt som den ger lite piggare blick. Jag gillar att den fungerar utmärkt som makeupunderlag och dessutom gör den huden starkare och finare för varje dag du använder den.

Betyg: 4.

Pris: Ca 540 kr/15 ml.

Här hittar du (länk till Kicks) Rénergie Yeux Multi-Glow.

Instant Firmx Eye från Peter Thomas Roth.

Instant Firmx Eye, Peter Thomas Roth

Längtar du efter ett filter som tajtar upp huden och trollar bort linjer, rynkor och påsar på bara några minuter så får du det här. Den peptidstinna gelen har en mycket speciell appliceringsteknik men följer du instruktionerna har du en riktigt bra räddare i nöden när det känns extra trött och hängigt runt ögonen.

Betyg: 3.

Pris: Ca 455 kr/30 ml.

Här hittar du (länk till Lyko) Instant Firmx Eye.

Skönhetsredaktören: Tre smarta knep som får ögonmakeupen att sitta bättre

Skönhetsredaktören tipsar!

Tänk på din ögoncreme som på dina underkläder. Den ska på innan du lägger på något annat, det vill säga serum och ansiktscreme.

Sex steg till en perfekt bas
Slå på ljud
Mest läst