Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Skönhetsredaktören testar: 5 mjuka handkrämer

27 jan, 2021 
Test av handkrämer
Det ständiga tvålandet och spritandet av händerna gör handkrämen till en viktig kompis – oavsett om du är på språng eller hänger hemma. Här är fem sköna och snabbjobbande favoriter.
Annons
Sex steg till en perfekt basBrand logo
Sex steg till en perfekt bas

Hand Hygiene Duo, Babor

Hand Hygiene Duo, Babor.

Smartaste lösningen för handfix på språng är denna kombo med praktiskt snäpplock där man fyller på med rengörande handgel i ena änden och mjukgörande handlotion i den andra. Den senare är rik på essentiella fettsyror, vitaminer och panthenol och båda hjälper till att stärka hudbarriären.

Betyg: 5

Pris: Ca 220 kr/50 + 50 ml.

Här hittar du Hand Hygiene Duo (reklamlänk) från Babor.

Moisturizing Hand Cream, Skin Regimen

Moisturizing Hand Cream, Skin Regimen

Härligt stor och snygg metalltub med en ­formula som ger ­massor av fukt och motverkar ålderstecken med spännande ­ingredienser som helig basilika, maquibär och vild indigo. Dessutom får du här en ovanligt cool doft med skönt lugnande tränoter.

Annons

Betyg: 5

Pris: Ca 275 kr/75 ml.

Never Spring Hand & Body Lotion, Björk & Berries

Never Spring Hand & Body Lotion, Björk & Berries

Ekologisk handlotion i storpack som är perfekt att ha för fuktpåfyllning vid diskhon men den fungerar även fint att smörja in övriga ­kroppen med. I den sammetslena formulan finns näringsrikt ­havtorn, lugnande kamomill och återfuktande björksav och doften är en mjukt frisk notmix av persika, jasmin, citrus, cyklamen och ceder.

Betyg: 4

Pris: Ca 380 kr/400 ml.

Här hittar du Never Spring Hand & Body Lotion (reklamlänk) från Björk & Berries.

Hand Cream, Royal Botanic ­Gardens KEW

Hand Cream, Royal Botanic Gardens KEW

En dröm både till ­design, doft och formula som inspirerats av de vackra trädgårdarna i London och bilder man hittat i de historiska arkiven där. I den miljövänliga metalltuben får du en ekologisk mix av sheasmör och bivax som sjunker in snabbt och gör huden skönt sval och len direkt.

Annons

Betyg: 4

Pris: Ca 139 kr/75 ml.

Cicaplast Mains, La Roche-Posay

Cicaplast Mains, La Roche-Posay

Så fort den här lätta krämen masseras in gör den gott. Den är sval och skön samtidigt som det oparfymerade ­innehållet är direkt lugnande. Den är ­framtagen för att hjälpa även dig med väldigt irriterad och torr hud. Här finns välgörare som glycerin, niacinamid och sheasmör samt en nypa silikon som bildar ett osynligt vatten- resistent skydd.

Betyg: 4

Pris: 98 kr/50 ml.

Här hittar du Cicaplast Mains (reklamlänk) från La Roche-Posay.

Skönhetsredaktören tipsar!

När händerna blivit torra kan en krämig handpeeling hjälpa till att få bort fnas och bättra på cirkulationen vilket gör det lättare för din vårdande ­creme att gå in i huden.

Läs mer:

Annons