9 gånger kändisar gjort stora hårmakeovers
0:53

Efter reklamen: 9 gånger kändisar gjort stora hårmakeovers

(0:53)

Slå på ljud

Det senaste året har en voluminös gardinlugg a la Matilda Djerf varit bland det trendigaste man kan göra med sitt hår, och många har varit sugna på att klippa den klassiska luggen. Men om man inte hamnar hos rätt frisör kan det gå riktigt illa – det fick stackars Deanna nyligen erfara.

I en video på Tiktok berättar hon om ett besök hos frisören som inte gick som hon ville, och vill först inte visa upp det misslyckade resultatet.

– Jag har aldrig haft en sån där mardrömslik upplevelse hos frisören, säger hon i videon medan hon håller en hand för luggen.

Hon fortsätter:

– Jag gick dit och bad om att få gardinlugg. Men herregud, jag vill inte ens kolla på det, det är så hemskt, säger Deanna.

”Ingen tror att jag är 67 år – använt samma produkt sen 1987”

Gråter över misslyckade frisyren

Hon tar sedan bort handen och visar upp frisyren, där hennes klippta hår är något helt annat än en stylish gardinlugg – hon har fått en vanlig raklugg.

Deanna blev missnöjd med luggen.

Foto: Tiktok.

– Vad är det här? Jag vet inte vad jag ska göra. Det är så hemskt. Herregud. Jag sa bara tack och gick därifrån. Vad har hon gjort? Jag vet inte ens hur jag ska fixa det, säger Deanna i videoklippet.

Hon konstaterar sen att det handlade om ett missförstånd dem emellan – frisören trodde att hon ville ha en rak lugg och inte gardinlugg.

Skönhetsredaktörens tips: bästa ögonskuggspalett i miniformat

Deanna visar lite senare i en annan video hur hon stylat håret i en slickad hästsvans för att slippa luggen när hon ska på julfest.

– Jag hatar det faktiskt inte, det är en förbättring från den där hemskheten till frisyr.

@deanna_woodfield

What do i do?? 😩😩😩😩😩😩

♬ original sound - Deanna
Mest läst