Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Smarta produkten som fixar dina ögonbryn på nolltid – kostar 49 kronor

08 jun, 2023 
AvJohanna Lejon
Fotograftt
Glöm brynmascara, soap brow och vax! Smarta produkten från mataffären fixar dina bryn på sekunder. Dessutom är den riktigt billig.
Annons
Mogen hy: Tre sätt att styla ögonbrynen påBrand logo
Mogen hy: Tre sätt att styla ögonbrynen på

Mascara och fransar i all ära. Men tro oss – vill du öppna upp ditt ansikte på riktigt så ska du satsa på ett par riktigt välformade ögonbryn. De senaste åren har det poppat upp mängder av behandlingar – och produkter. Brynmascara, olika pennor, vax och soad brows. Tidigare har Femina berättat om detta bryntrick, ett trick som lyfter din look på nolltid, helt utan behandlingar och krämer.

– Det öppnar verkligen upp ögat och ger ett piggare intryck. Det här funkar för mig som sminkar mig varje dag, berättar vår redaktör som är en av många som testat tricket.

Men, till en helt annan sak... När du väl format dina ögonbryn precis som du vill ha dem, hur håller du dem på plats? Många satsar, som sagt, på olika typer av borstar och vax, för att kamma upp brynen och få dem att stanna i samma position hela dagen. Men faktum är att det är få produkter som faktiskt fungerar, hela dagen. Efter några timmar slutar de verka och brynen ser ut precis som vanligt igen.

Annons

Billiga produkten för dina ögonbryn – finns i din mataffär

Men lugn, det finns bot! Och faktiskt närmare än du tror. I de flesta mataffärer finns hårgelé, ämnad för att fixa frisyren. Men sanningen är den att gelé passar lika bra till håret i dina ögonbryn som till håret du har på huvudet. Och effekten är fantastisk.

– När jag använder gelé på mina ögonbryn håller de i dagar, berättar en person som Femina talat med som använder hårgelé för sin ögonbrynsstyling, dagligen.

En uppskattad produkt är Got2B glued (reklamlänk), en gelé som dessutom kostar under 50-lappen.

Så formar du dina bryn med gele – steg för steg

Men hur gör man då när man använder gelé i ögonbrynen? Läs vår steg-för-steg-guide!

1. Ta en borste – se till att den är ren och en som du kommer att använda den exklusivt för dina ögonbryn.

2. Fyll i dina ögonbryn med din favoritbrynpenna eller skugga.

3. Kläm fram en liten klick gel (liten som en prick) på baksidan av handen och kamma sedan försiktigt ögonbrynen på plats. Vänta två minuter: klart!

Glued gel, Got2B

Vattenfast gel som håller dina bryn och ditt hår på plats hela dagen. Se mer och köp den här (reklamlänk).

Glued gel från Got2B
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.
Annons