Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Skönhetsproffsets val: Budgetalternativ till Drunk Elephants trendiga bronzer

19 apr, 2023 
solkysst blond kvinna drunk elephant bronzing drops
Med de här plånboksvänliga bronzer-kapen får du härligt solkysst lyster till huden utan att det kostar skjortan.
Annons
Mogen hy: Så gör du en snygg festsotning på nolltidBrand logo
Mogen hy: Så gör du en snygg festsotning på nolltid

Amerikanska Drunk Elephant är ekolyx-märket som just nu har en av de mest omtalade produkterna i sitt sortiment - D-Bronzi Anti-Pollution Sunshine Drops. De här glänsande lysterdropparna är verkligen solkysst hud på burk och det finns många sätt att använda den här multifunktionella bronzern på. Förutom att bara svepa en liten vårdande bronzer-droppe på ansiktets högsta punkter som en solig highlighter så är det fint att antingen mixa i din fuktkräm eller i din foundation. Det ger en väldigt mjuk och fräsch look till hela ansiktet. Problemet är att produkten inte bara kostar en rejäl slant. Den här hyllade bronzern är dessutom slutsåld. Så fort Sephora får in en laddning så flyger flaskorna ut genom kassan. Men det finns alternativ och dessutom till en betydligt snällare pris.

Bästa budgetalternativet till D-Bronzi från Drunk Elephant

Invisible Illumination Bronzing Drops från Lumene

Hos Lumene hittar du härliga flytande Liquid Bronzer i nyansen Summer Glow. Precis som D-Bronzi från Drunk Elephant innehåller dessa droppar vårdande ingredienser som gör huden gott. Den är något ljusare i tonen men går att bygga upp för mer intensiv effekt.

Invisible Illumination Bronzing Drops från Lumene kostar 229 kr och du hittar den här. (reklamlänk)

guldiga bronzing droppar från l'oreal

Vill du ha en mer skimrande och guldigt solkysst bronzerlook finns Glow Mon Amour från L'Oréal Paris som du också kan mixa i ansiktskräm och foundation men även bodylotion.

Glow Mon Amour från L'Oréal Paris kostar 189 kr/15 g och finns här. (reklamlänk)

ekologisk bronzer från dr hauschka

Flytande bronzer med kultstatus är Dr Hauschkas ekologiska Translucent Bronzing Tint som älskas för hur fräsch huden blir. Den passar alla hudtyper, även en kombinerad. Förutom pigment som ger en snyggt solkysst känsla och jämnare hudton finns här lugnande trollhassel tillsammans med mjukgörande olivolja och bivax.

Annons

Translucent Bronzing Tint från Dr Hauschka kostar 280 kr/18 ml och den finns här. (reklamlänk)

Här hittar du Drunk Elephants hyllande bronzer

bronzer droppar från drunk elephant

Den hyllade bronzern från Drunk Elephant ger huden väldigt fin glöd och innehållslistan är full av välgörande ingredienser som marulaolja, kakao och peptider. Som nämnts tidigar är den dock inte helt lätt att lägga vantarna på då den säljer slut så fort den kommer in. Men vill du ändå testa den så kan du lägga in en bevakning så plingar det till när det finns i lager igen.

D-Bronzi Anti-Pollution Sunshine Drops från Drunk Elephant kostar 439 kr/30 ml och du hittar den här. (reklamlänk)

Så använder du bronzer

Enklast är att mixa din flytande bronzer i fuktkräm eller serum för en väldigt naturlig look. Då får du dock effekten i hela ansiktet. Vill du ha den mer som solen verkligen träffar så får du den mest solkyssta looken genom att applicera produkten i formen av siffran tre. Till flytande produkter eller bronzers i krämform är duofiber-borstar toppen då de ger en skir finish som du sedan kan bygga på om du önskar mer intensiv look.

Gör så här:

Placera din produkt på handryggen och plocka upp en liten dos med penseln. Börja arbeta precis utanför ögonbrynets yttre kant, svep i en sväng ner mot örat och in längs med kindbenet, sväng ut igen mot örsnibben och avsluta längs käklinjen. Ta det sista på penseln och svep över näsan, brynbenen och hakan om du även vill ha en lätt solkysst ton här.

Annons