Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Höstens bästa sminknyheter 2023

31 aug, 2023 
kvinna med nytt smink för hösten
Läppglans med spegelblank finish, foundation som fixar vacker lyster och färgglada pennor som gör det lekande lätt att lyfta fram ögonen – de här nyheterna på makeuphyllan ger looken något alldeles extra.
Annons
Farah Abadis bästa mode-och skönhetstipsBrand logo
Farah Abadis bästa mode-och skönhetstips

Letar du efter härliga makeupnyheter att uppdatera sminkrutinen med? Det finns väldigt många fina och välformulerade stjärnor att välja mellan, produkter som både är lätta att jobba med och ger fantastiskt fint resultat. Här är våra favoriter.

Bästa makeup-nyheterna för basen

Studio Radiance är en av MACs mest populära serier för basen och nu har man precis släppt en alldeles ny stjärna. Serum-Powered Foundation har en krämigt studsig och djupt återfuktande formula vilket känns när man applicerar den på huden. Finishen blir också väldigt fräsch samtidigt som den har bra täckande effekt. Det finns hela 56 nyanser vilket gör att du verkligen kan hitta den perfekta för din hudton.

Annons

Studio Radiance Serum-Powered Foundation från MAC kostar 540 kr och den finns här. (reklamlänk)

Minolei är nytt svenskt makeupmärke framtaget för att hjälpa en fet hy att hållas fräscht matt. Här finns ett tre stegs-system som kallas Uniset där alla produkterna jobbar som bäst när du har dem tillsammans. Det är primer, lätt foundation och löst puder i supersmart förpackning. Har du inte fet hy kan du också använda produkterna, t ex primern är toppen för den med vallningar då sminket sitter snyggt trots att du svettas.

Annons

Uniset Oil-Absorbing Primer, Lightweight Foundation och Oil-Absorbing Powder kostar från xx kr och du hittar Minoleis produkter här. (reklamlänk)

Bästa makeup-nyheterna för läpparna

Glazed är krämigt fylligt och veganskt läppglans från LH Cosmetics som ger riktigt spegelblank finish. Du kan både ha det för sig själv och ovanpå läppstift eller läppenna för att fixa en glossigare look. Den generösa applikatorn är mjuk och levererar läppglanset i ett svep. Det finns i tre varianter, en helt transparent och två med skirt glimrande pärlemofärger.

Annons

Glazed från LH Cosmetics kostar 249 kr och det finns här. (reklamlänk)

Vill du ha mer färg på ditt läppglans har Art Deco precis släppt sitt Plumping Lip Fluid i sex färger. Det här är en lent skön formula som får läpparna att se både slätare och fylligare ut tack vare ett speciellt extrakt. Känsla är klibbfri trots fin glans.

Plumping Lip Fluid från Art Deco kostar 199 kr och det finns här. (reklamlänk)

Flytande är också Infallible Matte Resistance från L'Oréal Paris men här får du ett matt täckande färgresultat som håller väldigt länge. Applikatorn gör det lätt att måla på för perfekt kontur och det innehåller hyaluronsyra som gör det behagligt att bära. Här finns 12 intensiva nyanser.

Annons

Infallible Matte Resistance från L'Oréal Paris kostar 179 kr och du hittar färgerna här (reklamlänk).

Bästa makeup-nyheterna för ögonen

En av höstens finaste paletter hittar du hos NYX Professional Makeup. Märkets Ultimate Vintage Jean Baby innehåller hela 16 skuggor varav flera i de stora trendnyanserna just nu - brunt och blått. Här finns också skuggfärger att grunda locken med och du hittar både matt och skimrande finish.

Ultimate Vintage Jean Baby Shadow Palette från NYX Professional Makeup kostar 259 kr och du hittar den här (reklamlänk).

Annons

Mascara som snabbt blivit en favorit är KVDs tub-variant Full Sleeve Long + Defined som gör precis det namnet antyder - ger långa och tjusigt definierade fransar. Att den dessutom är så lätt att få av när det är dags gör oss ännu gladare.

Full Sleeve Long + Defined Tubing Mascara från KVD kostar 310 kr och den finns här. (reklamlänk)

Nästa vecka landar Florence by Mills underbara ögonskuggskritor Eye Candy där du hittar allt från gräsgrönt till himmelsblått men även mer blygsamma nyanser som brons och rosa. De är barnsligt lätta att måla med och sitter förvånande länge.

Eye Candy Eyeshadow Stick från Florence by Mills kostar 205 kr och de kommer att finnas här.

Annons