Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Sminkprodukterna som flest lämnar tillbaka

27 feb, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTiktok.
De här produkterna kanske köps av många – men det är också vanligt att de lämnas tillbaka till butiken.
Sephora-anställda Monique delar nu med sig av de sminkprodukter som flest kunder väljer att lämna tillbaka och har klagomål på.
Här är sminket som många är missnöjda med!
Annons
Fem favoriter från Femina: franska skönhetsknepBrand logo
Fem favoriter från Femina: franska skönhetsknep

Som anställd på sminkbutiken Sephora i Los Angeles är Monique van vid att kunder kommer in i butiken med klagomål på produkter de har köpt, och ser ofta personer lämna tillbaka smink som de har köpt.

I ett uppmärksammat klipp på sociala mediet Tiktok, som The Sun också har uppmärksammat, visar Sephora-medarbetaren vilka produkter som hon oftast får göra returer på. Eftersom Sephora har mängder av olika märken så är det spridda skurar bland vilka märken och produkter som lämnas tillbaka.

Först ut år Rihannas märke Fenty beauty, vars foundation Pro Filt'r Soft Matte Longwear Foundation ofta får klagomål för att den oxiderar. När en foundation oxiderar innebär det att den blir mörkare eller mer orange när den har torkat på huden. För vissa produkter tar det bara några minuter att oxidera lite, medan andra gör det gradvis under hela dagen.

Annons

Näst på Moniques lista hittar vi Too Faces Lip Injection Extreme Plumping Lip Gloss – ett läppglans som gör att läpparna blir temporärt fylligare. De som är missnöjda med produkten tycker att läppglanset håller för kort tid.

Huda Beautys ögonbrynspenna #BOMBBROWS Microshade Brow Pencil får klagomål om att den är för tunn, vilket gör att pennan lätt går av.

Populära basprodukten får klagomål

Nars är ett populärt märke på Sephora, men deras Climax mascara verkar desto mindre uppskattad. Missnöjda kunder tycker att den flagnar och lämnar svarta spår under ögonen.

Nars Climax mascara.
Nars Climax mascara får klagomål.

IT Cosmetics CC+ Cream är en riktig kultklassiker som varit med länge. Men produkten är lite av en vattendelare – de som inte gillar den klagar på att den är ”för tjock och tung”.

Urban Decay är kända för sig All nighter Setting Spray. Men den mer maxade matta varianten, All nighter Ultra Matte Setting Spray får klagomål för att den lämnar vita prickar på huden när man har använt den.

Brow freeze från Anastasia Beverly Hills har snabbt blivit en av världens mest hypade ögonbrynsprodukter, då den håller ordning på alla sorters bryn. De som är missnöjda med den upplever dock att produkten lämnar vita rester i brynen.

@_angelicmua_

⚠️Most returned products⚠️ Not everything is for everyone🤷🏻‍♀️ #sephora #sephoramakeup #sephorahaul #mua #makeup #cosmetics #FastTwitchContest

♬ original sound - ojccccc

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Läppstiftstricket – så får du ditt läppstift att hållaBrand logo
Läppstiftstricket – så får du ditt läppstift att hålla
Annons