Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Selena Gomez makeupmärke gör succé: Här är de bästa produkterna

24 feb, 2023 
selena gomez på premiären av My Mind med makeup från Rare Beauty
Hos Rare Beauty hittar du sminket som ger så mycket mer än bara färg till ögon och läppar.
Annons
Concealerknepet – så ska du tänka när du lägger din concealerBrand logo
Concealerknepet – så ska du tänka när du lägger din concealer

Superstjärnan Selena Gomez har hunnit med väldigt mycket trots att hon bara precis passerat 30. Förutom skådespelerska och sångerska är hon också producent för succéserien Thirteen reasons why. Sedan ett par år tillbaka driver hon dessutom det egna sminkmärket Rare Beauty. Det är lätt att snabbt avfärda det som ännu ett kändismärke på skönhetshyllan. Men då finns risken att du faktiskt missar något riktigt bra, vare sig du är ute efter en volymmascara, ett snyggt rouge eller en härlig highligher. Och det gäller oavsett om du är ung eller räknar dig till en mer mogen målgrupp. Rare Beauty är en positiv upplevelse på många sätt och här finns något för alla.

Rare Beauty - så mycket mer än bara smink

selena gomez på gala med Rare beauty

Hos Rare Beauty hittar du smink som håller högsta kvalitet. Det är enkelt att få till en fin och fräsch look tack vare innovativa, genomtänkta, moderna och lättjobbade produkter. De är smidiga att tona, det mesta går att applicera med fingrarna och det sitter snyggt i timmar. Här har du också design med en tanke, inkluderande filosofi och färger, och man lyfter psykisk ohälsa på ett okomplicerat och fint sätt. Anledningen till allt det här är att Selena Gomez själv under de senare åren först fick veta att hon led av den kroniska immunsjukdomen lupus och sedan diagnostiserades som bipolär. Immunsjukdomen kan bl a göra det svårt att greppa olika föremål. Därför har man tänkt extra noga på att göra produkterna hos Rare Beauty med en design som underlättar även för funktionshindrade att sminka sig. Selena Gomez har länge kämpat med sin egen psykiska hälsa och kände pressen redan som ung att se ut på ett visst sätt. Hon vill med Rare Beauty förmedla budskapet att alla är unika, peka på de orealistiska ideal som finns i samhället och samtidigt hjälpa andra att må bättre. Därför har hon startat fonden Rare Impact som lyfter just frågor kring mental hälsa. En procent av intäkterna från Rare Beauty går till denna fond.

Annons

Skönhetsredaktörens favoriter från Rare Beauty

Det finns många stjärnor hos Selena Gomez märke men om du vill ha tips på var du kan börja så är det här fyra av våra makeupfavoriter.

soft pinch rouge från selena gomez rare beauty

Soft Pinch Liquid Blush är ett flytande rouge med rik pigmentering. Den krämiga formulan är en dröm att arbeta in på kinderna då du enkelt får en sömlös finish och effekten är en naturligt vacker rodnat till huden. Den är varken matt eller skimrig utan ger bara en snyggt sammetslystrig effekt. Det finns sju nyanser.

Soft Pinch Liquid Blush från Rare Beauty kostar 299 kr och det finns exklusivt här. (reklamlänk)

selena gomex favoritmascara universal volumizing från rare beauty

Trenden idag går mot mer och mer avancerade borstar men hos Rare Beauty har man valt en ganska traditionell variant till sin Perfect Strokes Universal Volumizing Mascara. Det gör att du enkelt och snabbt får otroligt lyxig volym och fyllighet till fransarna utan att behöva vinkla och vrida på borsten. Den greppar tag i varje frans och täcker med sin djupsvarta formula. Vi upplever dessutom att fransarna får ett elegant lyft. Plus är också att innehållet är vårdande och det märks.

Annons

Universal Volumizing Mascara från Rare Beauty kostar 299 kr och den finns exklusivt här. (reklamlänk)

bronzer från selena gomez sminkmärke rare beauty

Tycker du att det är knepigt att få till en solkysst look med bronzer? Då ska du testa Warm Wishes Effortless Bronzer Stick. Det här krämiga sticket behöver du bara dra i ett streck där du önskar effekten och sedan massera in med fingrarna för att ge huden härlig värme. Formulan smälter ihop med din hy för en helt naturlig finish.

Warm Wished Effortless Bronzer Stick från Rare Beauty kostar 339 kr och den finns exklusivt här. (reklamlänk)

Annons