Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Sommarens trendigaste hårfärg – så får du till den

28 jun, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTiktok.
Till sommaren är det många som tycker om att ljusa upp håret lite, och ge hårfärgen lite extra kärlek.
Här är sommarens hetaste trend när det kommer till hårfärger – och så här gör du för att lyckas få till den!
Annons
VIDEO: 7 kändisar med deras naturliga hårfärgBrand logo
VIDEO: 7 kändisar med deras naturliga hårfärg

Det är roligt att uppdatera frisyren och fräscha till hårfärgen inför varje ny årstid och säsong, och nu inför semestern och sommaren är det många som går i hårfärgartankar. Det är inte ovanligt att bli sugen på att ljusa upp och ge liv åt håret under sommarmånaderna, och därför är säsongens stora hårfärgartrend inte så oväntad.

Nu sprids hårfärgen ”vanilla almond butter” som den heta trenden för de som vill ge sin hårfärg lite extra kärlek i sommar. Efter en vår där expensive blonde – exklusivt blond – var den snyggaste trendfärgen så är detta en naturlig vidaregång.

Hyllas för snygga hårfärgen

I en video på sociala medier-appen Tiktok har den mjuka och samtidigt livfulla hårfärgen blivit viral, efter att frisören Chrissy Rasmussen visade upp den snygga hårfärgen. Med vanilla almond butter kombinerar man mörkare toner i hårbotten med olika blonda nyanser längre ut i håret. De ljusare delarna av håret är både kalla, mer neutrala och även gyllene – allt för att håret ska bli så mångbottnat och nyanserat som möjligt.

Frisörens video där hon visar upp håret har setts över elva miljoner gånger på Tiktok och det är många som är sugna på att inspireras av den. Hårfärgen har också uppmärksammats av flera olika magasin, som Glamour magazine och Allure.

SE OCKSÅ: Här är 5 billiga knep för ett vackert hårBrand logo
SE OCKSÅ: Här är 5 billiga knep för ett vackert hår
Annons