Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Sov med håret så här och vakna med perfekt svall

31 jan, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTiktok/PEXELS.
Brukar du vakna med håret i en trasslig boll, och har svårt att bli av med frisset?
Då kanske du ska testa det här knepet som väcker uppmärksamhet på sociala medier, och lovar det perfekta svallet.
”Du har precis förändrat mitt liv”, skriver en person som testat knepet.
Annons
TV: 3 tips som gör att ditt hår åldras hälsosamtBrand logo
TV: 3 tips som gör att ditt hår åldras hälsosamt

Att få ordning på håret på morgonkvisten kan minst sagt vara en utmaning. Det är trassligt, tovigt eller frissigt – eller allt på en gång. Det krävs kanske borstande, fönande, plattång eller hårolja för att få ordning på kalufsen, något som både är tidskrävande och bökigt när man ska ta sig till jobbet.

Men det kan finnas sätt att slippa de jobbiga morgonhåret och istället vakna med ett perfekt svall. Tiktok-kontot ashmarrie12 har väckt uppmärksamhet och blivit viral med sitt enkla knep för att lösa problemet. Videon där hon visar hur hon gör har visats över sex miljoner gånger, och uppmärksammats av The Sun.

I videon visar Ashley hur hon löser alla problem med något så enkelt som fluffiga strumpor.

Annons

”Min hemliga hårknep för att vakna upp utan frissigt hår”, skriver hon till den omtalade videon.

Så får du hår utan friss

I videon visar Ashley hur hon tar en fluffig strumpa och trär över handen, för att sedan ta tag i sitt hår och stoppa in det i strumpan, som hon vänder ut och in. Håret hänger då en en lång korv i strumpan.

Hon konstaterar att det är viktigt att det är en fluffig strumpa och inte en vanlig för att knepet ska fungera som det ska, och hindra att hårt blir frissigt när du sover.

Ashleys följare är chockade över knepet, och bad henne att visa hur håret ser ut efter att hon sovit med strumpan, något hon då visade i en ny video. I den videon syns det hur håret ser helt nystylat ut.

”Du har precis förändrat mitt liv”, skriver en person.

”Testar detta! Jag har en sovmössa i silke men den ger mig lite huvudvärk eftersom jag inte är van vid att ha något runt huvudet. Älskar den här idén!”, skriver en annan person.

”Nu går jag till strumplådan”, kommenterar en tredje.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons