Så applicerar du lösögonfransar – Make-up artisten tipsar
1:11

Efter reklamen: Så applicerar du lösögonfransar – Make-up artisten tipsar

(1:11)

Slå på ljud

Selena Gomez är inte bara omtyckt artist och skådespelare i hyllade tv-serien Only murders in the building – hon är också grundare och ägare av sminkmärket Rare beauty. Därför är det kanske inte så överraskande att stjärnan kan ett och annat om att få till sminket riktigt snyggt.

Packa necessären som proffsen: smarta knep för alla

Nyligen delade Selena Gomez med sig av skönhetstips i en video på sociala medier-appen Tiktok. Medan många kändisar ger vaga skönhetstips som ”sova mycket” och ”dricka vatten” så är Selena Gomez mer konkret och visar upp sitt bästa sätt att få till en enkel och snabb sminkning. I videon visar hon upp en del av sina egna produkter från Rare beauty, men det är framförallt hennes mascaratips som har väckt uppmärksamhet.

@selenagomez

@rarebeauty oh and thank you so much for the support on my new tinted moisturizer!! Means so so much to me!

♬ Crazy - Patsy Cline

Effektiva effekten på fransarna

Efter att ha applicerat en lätt bas fokuserar Gomez på fransarna och visar hur hon försiktigt applicerar mascara till de övre fransarna, så hon får långa och lätta fransar. Sedan tar hon på lite mascara på en pincett och klumpar ihop fransarna på den nedre fransraden. Resultatet ger intrycket av riktiga dockögon, som är stora och markerade.

Vanliga misstagen som gör ditt smink mindre elegant

Efter Gomez video spreds tipset snabbt på sociala medier, både Tiktok men också Instagram, och det är många som vill testa stjärnans knep, skriver Glamour UK. En video på Tiktok som testar knepet har setts över sju miljoner gånger, och i kommentarsfältet på ett Instagramklipp med samma knep hyllas det enkla men effektiva tipset.

Mest läst