Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Stjärnans mascaraknep ger otroliga fransar

16 jun, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Superstjärnan och sminkmärkesägaren Selena Gomez väcker uppmärksamhet med sitt smarta mascaraknep.
I en video på Tiktok berättar artisten hur hon applicerar sitt ögonsmink – och nu vill alla testa den snygga looken.
Så här gör du för att få Gomez otroliga fransar!
Annons
Så applicerar du lösögonfransar – Make-up artisten tipsarBrand logo
Så applicerar du lösögonfransar – Make-up artisten tipsar

Selena Gomez är inte bara omtyckt artist och skådespelare i hyllade tv-serien Only murders in the building – hon är också grundare och ägare av sminkmärket Rare beauty. Därför är det kanske inte så överraskande att stjärnan kan ett och annat om att få till sminket riktigt snyggt.

Nyligen delade Selena Gomez med sig av skönhetstips i en video på sociala medier-appen Tiktok. Medan många kändisar ger vaga skönhetstips som ”sova mycket” och ”dricka vatten” så är Selena Gomez mer konkret och visar upp sitt bästa sätt att få till en enkel och snabb sminkning. I videon visar hon upp en del av sina egna produkter från Rare beauty, men det är framförallt hennes mascaratips som har väckt uppmärksamhet.

Annons
@selenagomez

@rarebeauty oh and thank you so much for the support on my new tinted moisturizer!! Means so so much to me!

♬ Crazy - Patsy Cline

Effektiva effekten på fransarna

Efter att ha applicerat en lätt bas fokuserar Gomez på fransarna och visar hur hon försiktigt applicerar mascara till de övre fransarna, så hon får långa och lätta fransar. Sedan tar hon på lite mascara på en pincett och klumpar ihop fransarna på den nedre fransraden. Resultatet ger intrycket av riktiga dockögon, som är stora och markerade.

Efter Gomez video spreds tipset snabbt på sociala medier, både Tiktok men också Instagram, och det är många som vill testa stjärnans knep, skriver Glamour UK. En video på Tiktok som testar knepet har setts över sju miljoner gånger, och i kommentarsfältet på ett Instagramklipp med samma knep hyllas det enkla men effektiva tipset.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons