Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Största hårtrenderna 2022

13 jan, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Nytt år – nytt hår!
Här är de hetaste hårtrenderna som spås för 2022, både när det gäller klippningar, styling och färg.
Vad blir du inspirerad av?
Annons
TV: Största hårtrenderna 2022Brand logo
TV: Största hårtrenderna 2022

Glamouröst grått

Okej, vi kanske tjatar – men grått hår blir bara hetare och hetare. De senaste åren har vi sett allt fler coola kändiskvinnor omfamna sitt gråa hår och rocka silverlooken, och under 2022 kommer de säkert bara bli fler. Vi längtar!

Andie MacDowell älskar sitt gråa hår.

Brunetter har roligare

Om tidigare blonderade världsstjärnor som Billie Eilish och Katy Perry gått tillbaka till det mörka hår som de blev kända med, så kan vi nog tänka oss att miljontals personer kommer följa efter och dumpa det blekta håret för en mörkare stil.

Annons

Regnbågshåret

Förra årets lekfullhet fortsätter in i 2022, och vågade regnbågsfärger kommer komma allt mer. Som Kacey Musgraves rosa, eller varför inte en snygg blåklockefärg, inspirerat av årets Pantone-färg.

Snedluggens återkomst

Efter vad som känns som många år av raklugg och gardinlugg så gör nu snedluggen ordentlig återkomst, helt i linje med den heta millenieskiftesstilen. Men för att det inte ska känna högstadiet är det viktigt att kombinera snedluggen med en voluminös och glammig frisyr.

Megan Thee Stallion visar vart skåpet ska stå.
Annons

Den klassiska pagen

Har den klassiska pagen någonsin lämnat oss? Egentligen inte. Men den tidlösa och universellt smickrande frisyren tros bli hetare än någonsin under det kommande året. Rak, busig, vågig – alla olika varianter fungerar. Anpassa pagen efter din ansiktsform och stil.

Hälften upp, hälften ner

Inte sugen på att färga eller klippa håret, men du vill ändå hänga med i hårtrenderna? Då kanske den här frisyren är något för dig! En snygg uppsättning med hälften av håret uppsatt i en tofs på huvudet, och resten utsläppt i ett glansigt svall.

Se också: 8 kändisar som haft både långt och kort hårBrand logo
Se också: 8 kändisar som haft både långt och kort hår
Annons