TV: Största hårtrenderna 2022
0:57

Efter reklamen: TV: Största hårtrenderna 2022

(0:57)

Slå på ljud

Glamouröst grått

Okej, vi kanske tjatar – men grått hår blir bara hetare och hetare. De senaste åren har vi sett allt fler coola kändiskvinnor omfamna sitt gråa hår och rocka silverlooken, och under 2022 kommer de säkert bara bli fler. Vi längtar!

Andie MacDowell älskar sitt gråa hår.

Action Press/Shutterstock

Brunetter har roligare

Om tidigare blonderade världsstjärnor som Billie Eilish och Katy Perry gått tillbaka till det mörka hår som de blev kända med, så kan vi nog tänka oss att miljontals personer kommer följa efter och dumpa det blekta håret för en mörkare stil.

Regnbågshåret

Förra årets lekfullhet fortsätter in i 2022, och vågade regnbågsfärger kommer komma allt mer. Som Kacey Musgraves rosa, eller varför inte en snygg blåklockefärg, inspirerat av årets Pantone-färg.

Snedluggens återkomst

Efter vad som känns som många år av raklugg och gardinlugg så gör nu snedluggen ordentlig återkomst, helt i linje med den heta millenieskiftesstilen. Men för att det inte ska känna högstadiet är det viktigt att kombinera snedluggen med en voluminös och glammig frisyr.

Megan Thee Stallion visar vart skåpet ska stå.

Gregory Pace/Shutterstock

5 frisyrer som skadar ditt hår utan att du vet om det

Den klassiska pagen

Har den klassiska pagen någonsin lämnat oss? Egentligen inte. Men den tidlösa och universellt smickrande frisyren tros bli hetare än någonsin under det kommande året. Rak, busig, vågig – alla olika varianter fungerar. Anpassa pagen efter din ansiktsform och stil.

Hälften upp, hälften ner

Inte sugen på att färga eller klippa håret, men du vill ändå hänga med i hårtrenderna? Då kanske den här frisyren är något för dig! En snygg uppsättning med hälften av håret uppsatt i en tofs på huvudet, och resten utsläppt i ett glansigt svall.

Källa: Harper's bazaar.

Se också: 8 kändisar som haft både långt och kort hår
1:51

Efter reklamen: Se också: 8 kändisar som haft både långt och kort hår

(1:51)