Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

The Body Shop överraskar med ny megastor julkalender

10 okt, 2021 
I märkets nya specialkalender hittar du extra många och sköna överraskningar.
Annons
Vi öppnar Rituals adventskalender – spoilervarning!Brand logo
Vi öppnar Rituals adventskalender – spoilervarning!

Julen närmar sig och det märks på kalenderutbudet. Aldrig har det funnits så mycket att välja mellan. Och nästa vecka kommer ännu en rolig nyhet. Då släpper The Body Shop en helt ny och hittills hemlig specialkalender.

Exclusive Advent Calendar är något alldeles extra, en rejäl pjäs byggd som en byrå med pop-up figurer och stora lådor. Där hittar du 25 askar att överraskas av ända fram till juldagen. Det speciella är att du i denna tungviktare hittar hela 44 produkter för hår, hud och kropp. Och nästan alla är i full storlek. Det finns bara en enda lucka där du får resestorlekar men här har man å andra sidan stoppat ner tre av märkets populära Body Butters i olika varianter så den känns riktigt lyxig ändå. Förutom Body Butter har man fyllt boxarna med flera klassiker men också några av de bästa lanseringarna från året. Det finns faktiskt allt du kan tänkas behöva för både ansiktet, kroppen, händerna, fötterna och håret.

Annons
body butter från the body shop

Exclusive Advent Calendar från the Body Shop släpps i begränsad upplaga den 13 oktober i några av märkets utvalda butiker. Den kommer att kosta 4195 kr och innehåller produkter till ett värde av 6612 kr.

Annons