Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Allt om nya lyxiga nagellacket som tar manikyren till en ny nivå

10 okt, 2021 
hermès nya lyxiga nagellack
Modehuset Hermès lanserar exklusiv kollektion med produkter för händer och naglar.
Annons
5 historiska och mäktiga kvinnor – så hade de sett ut idagBrand logo
5 historiska och mäktiga kvinnor – så hade de sett ut idag

Det behövs bara en snabb blick på nagellacken i Hermès nya kollektion Les Mains för att inse att detta är något alldeles extra. Märket är mästare på väl genomtänkta och vackra detaljer och här får du det från insidan och ut. Penseln, som är av det bredare slaget, är otroligt lätt att arbeta med. Den följer nageln perfekt och har du inte en stor nagelbädd behövs bara en pensling. Formulan har en smidig gel-känsla som lägger sig snyggt jämnt direkt och färgen täcker på ett lager. Den består till 71 % av naturliga ingredienser, ett led i husets strävan att jobba mer och mer hållbart. Lägg till att de eleganta flaskorna blir som en vacker pjäs på sminkbordet med borstat stål, vit emalj och märkets mäktiga logga på toppen. Precis som med de fantastiska läppstiften man lanserade förra året är det Pierre Hardy som står för designen. Lyxklass!

Annons
nagellack i nyansen Rouge H från Hermès

Riktigt roligt är också att man bjuder på ett snyggt sammansatt färgutbud där du bland de 24 nyanserna hittar både klassiker i rött, fuchsia och greige men även lite mer udda varianter som lejongult, mossgrönt, midnattsblått och såklart Hermés-orange. Alla är inspirerade av olika emaljer som redan används på husets accessoarer.

nagelfilar i Hermès signaturfärg

I kollektionen finns också andra lyxobjekt som underlack, överlack, nagelolja, handkräm och nagelfilar. De senare i Hermès signaturfärg orange såklart. Handkrämen är ljuvlig men skruvkorken känns varken lyxig eller praktisk. Mest imponerande här är istället det utjämnande underlacket och de tjusiga nagelfilarna som är perfekta för att få till formen utan att riva upp fibrerna och bjuder på två olika slipstyrkor på varje fil.

Annons
handkräm och basprodukter till manikyren

Les Mains Hermès är en lyxkollektion även när det kommer till prissättningen. Nagellack, underlack och baslack kostar alla 512 kr/15 ml. Även nagelfilarna ligger på den summan, då får du 12 st i en elegant ask. Kollektionen lanseras den 15 oktober och finns här i Sverige exklusivt på NK i Stockholm.

Annons