Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Vicky skilde sig efter 44 år – fick en total makeover

24 mar, 2023 
AvAino Oxblod
FotografYoutube.
När Vickys make ville skilja sig efter 44 år tillsammans bestämde hon sig för en nystart.
Dallas-bon åkte till frisören Christopher Hopkins, känd som The Makeover Guy, och fick en total förvandling – se hennes utveckling här!
– Helt nytt kapitel, ny look, ny början. Nu är det min tur, säger Vicky.
Annons
Mogen hy: Så tar du bort mascarakladdetBrand logo
Mogen hy: Så tar du bort mascarakladdet

Att gå igenom en en skilsmässa efter 44 år tillsammans är tungt och jobbigt, och det kan kännas svårt att veta vem man är på egen hand efter så många år tillsammans med en annan människa.

Därför bestämde sig Vicky från Dallas i delstaten Texas att åka över halva USA för att få hjälp hos frisören och stylisten Christopher Hopkins. Hopkins är känd som The Makeover Guy, och specialiserar sig på kunder som har tröttnat på eller fastnat i sitt gamla utseende och vill göra en riktig förvandling och förändring.

Annons

– Jag vill lära mig hur jag blir mitt bästa jag. Spela upp mina styrkor och tona ner mina svagheter. Få mig att se bättre ut och göra att jag tycker mer om mig själv, säger Vicky i videon på Youtube, som har setts över tre miljoner gånger.

Hon konstaterar att hon har velat uppdatera sin frisyr och sitt utseende under lång tid, men att det först är efter skilsmässan som hon valt att ta tag i det. Det är dock emotionellt för henne att prata om.

– Jag har velat göra det länge men jag skilde mig också nyligen. Så jag startar ett nytt liv. Klipp, för nu börjar jag gråta, säger hon och torkar tårarna, medan hon tröstas av frisören.

The makeover guy.

Vickys stora förvandling hos The Makeover Guy

När Vicky har fått tillbringa några timmar hos Christopher så ser hon ut som en helt annan människa, och hon känner sig redo för sitt nya liv som singelkvinna.

Annons

– Helt nytt kapitel, ny look, ny början. Nu är det min tur, säger Vicky.

Bland kommentarerna är det många som är imponerande av förvandlingen.

The makeover guy.
Vicky får håret klippt och färgat, och ansiktet sminkat.

“Åh herregud! Du tog fram den sanna skönheten i kvinnan. Det fick mig nästan att gråta. Hon ser fantastisk ut. Jag är så glad för hennes skull. Jag vet att du var en välsignelse för henne”, skriver en person.

Annons