Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Titanic-stjärnans fantastiska makeover – omfamnar det naturliga

08 sep, 2021 
AvLinus Brännström
FotografTIKTOK, TT
Titanic-stjärnan Frances Fisher omfamnar sitt gråa hår efter år av färgande – hennes reaktion när hon får se resultatet är otrolig.
Annons
Här får Feminas chefredaktör en total hår-makeoverBrand logo
Här får Feminas chefredaktör en total hår-makeover

Den brittisk-amerikanska skådespelaren Frances Fisher har hunnit fylla 69 år. Hon slog igenom i olika tv-serier redan på 1970-talet och långfilmsdebuterade 1983.

Sedan dess har hon spelat i en lång rad filmer – bland annat har hon gjort flera roller, däribland i De skoningslösa, mot Clint Eastwood som hon också levde tillsammans med i många år.

Men mest känd är Frances Fisher troligtvis för rollen som Ruth DeWitt Bukater i Titanic från 1997. Hon spelade alltså Kate Winslets rollfigur Kates mamma i succén, som än i dag är en av de mest framgångsrika filmerna. Titanic drog in ofattbara 2,2 miljarder dollar på biograferna världen över och kom att vinna elva Oscars.

Kate Winslet och Frances Fisher i Titanic.

"En dröm som blir verklighet"

På senare år har Frances Fisher fortsatt att spela i mängder av filmer och tv-serier, häromåret syntes hon till exempel i HBO:s hyllade Watchmen.

Annons

Och vi är vana vid att se henne med sitt karakteriska röda hår. Men det blir det ändring på nu.

På Tiktok visar hårstylisten Jack Martin, som gjort sig ett namn på att färga kändisars hår, hur han återställer Frances Fishers svall till den vackra gråa färg som hon i åratal har färgat över.

– Det här är en dröm som blir verklighet, säger Frances Fisher i klippet och berättar om hur coronapandemin fick hennes utväxt att bli längre och längre.

Frances Fishers lycka när hon får se resultatet.

"Naurligt och enklare att underhålla"

Det visade sig passa bra när hon senare i år ska spela en rollfigur som har grått hår – därför besöker hon Jack Martin för att återställa även de långa topparna.

– Nu ska vi ordna något mer naturligt, lätt och som är enklare att underhålla, säger Jack Martin i klippet innan han skrider till verket.

Och när han är klar går det inte att ta miste på Frances Fischers glädje – hon skrattar och ler med hela ansiktet när hon får se det fantastiska resultatet.

– Wow, fantastiskt, utbrister hon.

Annons