1:9

Efter reklamen: 10 kändisars hårförvandlingar vi minns

(1:9)

Slå på ljud

Nu är hösten snart officiellt här, och många är i full gång att försöka hitta stilen för den kommande säsongen. Medan vissa satsar stenhårt med en ny garderob och en nyklippt frisyr hos frisören, kanske andra landar mer i en uppdaterad accessoar och möjligen en fräsch styling.

För man behöver faktiskt inte plocka fram saxen för att känna att man har en trendig och stylish frisyr i höst – vill man hänga med i modet räcker det att testa lite härliga håruppsättningar! Här är några av de hårstylingar som är riktigt heta i höst, inspireras av kändisarna här nedan.

7 sätt att stoppa kvinnligt håravfall

Bouffant

Den här klassiska 60-talsfrisyrenhar kommit tillbaka med full kraft bland kändisarna. Dua Lipa visade en ganska extrem variant på Brit Awards tidigare i år, och sedan dess har flera andra stjärnor också hakat på. Man kan också kolla bak på början av Adeles karriär för inspiration till en bouffant-frisyr, eller en ”bikupa”, som frisyren också kan kallas.

– Den är väldigt smickrande. Det är dramatiskt och kan verkligen vara extremt, men den kan också göras diskret, säger frisören Sam McKnight.

Hyllade artisten Dua Lipa rockade en cool bouffant.

Ian West

Extra långa flätor

Att satsa på långa flätor på röda mattan har blivit allt mer populärt med åren, men efter ett år utan evenemang ser man nu en återkomst av extra långa varianter av den ganska enkla frisyren. Om man inte själv har väldigt långt hår är det här ett ypperligt tillfälle att leka med löshår för att få till den rätta långden!

Zendaya satte stilen med de långa flätorna redan förra året.

Chris Ashford

Slarvig bulle

Den här frisyren ser både cool och avslappnad ut, men är fortfarande chic. Testa att sätta upp håret i kombination med en mittbena för en mer skulpterad look.

– Det är en tidlös look för oss. Det är en stil som alltid har funnits, men nu till hösten känner jag att en slarvig bulle eller hästsvans med textur, det är elegant men samtidigt lättburet, säger frisören George Northwood.

Skönhetsprodukterna du använder som inte fungerar

Små bubbelflätor

Den här frisyren kombinerar två olika hårtrender man har sett på sista tiden – bubbelflätor och små flätor. Här slår man helt enkelt ihop de två och gör små bubbelflätor, vilket är både enkelt och festligt. Med ett gäng små snoddar och lite fix så kopierar du frisyren utan problem!

Dekorativa diadem

Vill man inte hålla på och styla håret, men ändå vill liva upp håret lite är trenden med extravaganta diadem helt rätt! Välj ett iögonfallande brett diadem i sammet eller siden med detaljer om pärlor, fjädrar eller mönster – vips här höstfrisyren roligare än den var bara fem sekunder tidigare.

Källa: Popsugar.