Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Tunna ögonbryn är största trenden 2024 – så lyckas du

06 jan, 2024 
Avjessica Blockström Hember
Tunna ögonbryn
De senaste åren har buskiga ögonbryn varit trenden men i år kliver tunna ögonbryn in i rampljuset igen. Feminas skönhetsredaktör ger tips på hur de tunna ögonbrynen formas på bästa sätt.
Annons

I flera år har den rådande trenden på brynfronten varit ”ju mer och buskigare desto bättre”. Sedan en tid tillbaka har dock tecken på att pendeln är på väg att svänga börjat bubbla. Och nu ser vi en betydligt mer slimmad brynlook.

Det kanske inte är så konstigt med tanke på att mycket annat inom både mode och skönhet inspireras av 90-talet just nu, det senaste decenniet då tunna bryn var hett.

Pamela Anderson.
90-talsstjärnan Pamela Anderson har fortsatt med tunna ögonbryn.

Looken ser lite annorlunda ut denna gång, ögonbrynen är tunnare men inte så skarpa och grafiska som då, det finns en mjuk elegans och struktur.

Så formar du de tunna ögonbrynen

Här är tipsen på hur du får till de trendiga ögonbrynen 2024.

Annons

1. Testa formen

För att inte plocka för mycket kan du först rita vilken form du önskar ganska skarpt med en brynpenna. Då kan du känna efter om du kommer att gilla den nya looken på dig själv. känns det bra? Jobba med pincetten för att ta bort det som hamnar utanför din mall.

Doja Cat.
Artisten Doja Cat anammar den tunna bryntrenden.

2. Anlita ett proffs

Är det knepigt? Ta hjälp av en brynstylist. Det kostar några hundralappar men du får en form du kan fortsätta att jobba med hemma.

3. Glöm inte brynpennan

En tunn brynpenna är perfekt för att få till formen och avslutet, täppa till eventuella luckor och ge lite fyllighet. Fixera och få struktur med en bryngel eller brynmjölk.

Annons

3 produkter för tunna ögonbryn

Spana in tre handplockade produkter som hjälper dig att få perfekt resultat – varje gång.

1. Brow Milk, Rapide

Brow Milk från Rapide är en mix av vax och gel som både ger mer fyllighet och ser till att brynen håller sig i den form du stylat dem. Läs mer och köp produkten här (reklamlänk).

Brow Milk från Rapide.
Brow Milk från Rapide – klicka på bilden för att komma direkt till den.

2. Pincett, Tweezerman

Slant Tweezer i Green Apple från Tweezerman är slipad så att det går lätt att fånga upp riktigt små strån för en snygg och ren brynform. Läs mer och köp pincetten här (reklamlänk).

Slant Tweezer i Green Apple från Tweezerman.
Slant Tweezer i Green Apple från Tweezerman – klicka på bilden för att komma direkt till den.

3. Ögonbrynspenna, Beauty Act

Beauty Acts dubbeländade Pro Tip Brow Eyebrow Pencil har en spets att fylla i, forma och skugga med samt en filtspets­penna att göra stråliknande streck med. Se alla färger och köp pennan här (reklamlänk).

Annons
Pro Tip Brow Eyebrow Pencil från Beauty Act.
Pro Tip Brow Eyebrow Pencil från Beauty Act – klicka på bilden för att komma direkt till den.

Se mer:

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Mogen hy #9 – Tre sätt att styla ögonbrynen påBrand logo
Mogen hy #9 – Tre sätt att styla ögonbrynen på
Annons