Trendar: HudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskyddParfymtipsGrått hår

TV4:s Soraya Lavasani om fusket bakom tv-sminket

06 nov, 2019 
AvMalin Karlberg
Soraya Lavasani
Soraya Lavasani, programledare i TV4:s Nyhetsmorgon, vill visa upp hur proffssminkningen får henne att se piggare och fräschare ut än hon egentligen känner sig.
Annons
4 sminktips för dig med mogen hyBrand logo
4 sminktips för dig med mogen hy

Programledaren Soraya Lavasani strålar alltid i tv-rutan i TV4:s Nyhetsmorgon, trots att hon gått upp i ottan. Något som tv-tittarna också reagerat på.

”Ni är många som ofta skickar peppande och uppmuntrande ord på morgnarna i stil med: -Tänk om man kunde vara sådär pigg och fräsch såhär tidigt på morgonen”, skriver Soraya Lavasani på Instagram.

”Får massiv hjälp”

Men nu vill hon påminna tittarna om att hon har ett helt skönhetsteam till hjälp för att se så pass fräsch ut på vardagarna – och att hon knappast vaknar med håret fönat och perfekt hy. Istället vill hon visa upp sanningen bakom kulisserna, för att kvinnor inte ska tycka att de själva ser trötta och glåmiga ut i jämförelse.

”Känner att det är viktigt att påvisa att vi får massiv hjälp i arla morgonstund av proffs som pysslar om oss för att vi ska se just sådär pigga och fräscha ut. För sanningen är en helt annan klockan 04 på morgonen… ”, skriver Soraya.

Programledaren avslöjade tidigare i höstas att hon är gravid med sitt andra barn.

– Då kommer det en till liten bebis. Då blir det tillökning i familjen. Det är jätte-jättekul faktiskt. Det ska bli väldigt, väldigt roligt att bli fyra, berättade Soraya Lavasani i Nyhetsmorgon i september.

Barnet är beräknat att födas i april 2020.

– Jag har mått ganska illa och varit tröttare än vanligt, kan man säga. Nu känner jag att det har planat ut lite så nu mår jag ganska bra, berättade Soraya.

Annons