Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Vårens snyggaste sminkväskor & necessärer

20 apr, 2021 
Från säsongens coola necessär-snackis till en riktig lyxlirare i lammskinn - här är favoriter att förvara dina skönhetsprodukter i när du är på språng.
Annons
Skönhetsredaktörens råd: Så får du ett bra glowBrand logo
Skönhetsredaktörens råd: Så får du ett bra glow

Oavsett om du ska ut och resa den här sommaren eller mest kommer köra hemester så är det knepigt att hålla bra koll på sin skönhetsprodukter utan några riktigt bra necessärer och sminkväskor. Det är också lätt att åren går och man tragglar på med sin gamla vanliga utnötta (och ofta något fläckiga). Gör en nystart den här våren och investera i nytt och fräscht. Här är några av redaktionens favoriter just nu.

Vårens stora necessär-snackis

Beauty Bag från Glossier lyser inte bara upp med sin underbara rosa färgsättning och skönt vaxade bomull. Här är designen också väl genomtänkt med innerficka som går att lyfta ut, material som är lätt att hålla rena och den är så pass hög att du kan ställa schampoflaskor och liknande upp för att slippa kladd och spill. Det finns också en ficka på utsidan för saker du snabbt vill kunna komma åt. Höjd 18 cm och bredd 24 cm. Den kostar 350 kr. Beauty Bag sålde slut när den först lanserades för några veckor sedan men finns snart att köpa igen här.

Annons

Ekologisk förvaring

rymlig blommönstrad necessär av ekologisk bomull

Lotus X-Large från Gyllstad har inte bara ett vackert blommigt yttre, materialet är ekologiskt certifierad bomull vävt i Sverige och remmen av naturgarvat läder. Insidan är rymlig och bjuder på flera fack för att hålla flaskor och burkar på plats. Höjd 21 cm och längd 28 cm, pris ca 595 kr och den finns här.

färgglad necessär med inca-inspirerat mönster.

Inca Coral Rose Travel Cosmetics Bag från By Malina ingår i vårens kollektion. Den är lätt att placera tack vare den platta basen, har ett par fickor på insidan och är gjord i tålig plast. Höjd 16 cm och bredd 30 sm. Den kostar 499 kr och du hittar den här.

Annons

Romantisk sminkförvaring

drömlikt blommönstrad sminkväska i plast

Savva från Ted Baker är drömlikt blommönstrad sminkväska med polyesterfoder. Höjd 15 cm och bredd 26 cm, pris ca 429 kr och finns här.

Klassiska blommor på cool canvas

resenecessär i tyg från marimekko

Vuolu Mini Unikko Cosmetic Bag från Marimekko Home är hästskoformad resenecessär i märkets klassiska blommönster. Materialet är canvas och du har ett par fickor på insidan. Höjd 16 cm och bredd 22 cm, den kostar ca 940 kr och finns här.

Annons

Naturinspirerat i linne

bladmönstrad sminkväska i linne

Green Tree Large från Ceannis är mellanstor sminkväska i 100 % linne. På insidan har du avtorkningsbart foder och ett fack. Höjd 19 cm och bredd 23 cm, den kostar 329 kr och finns här.

Vintage-look för makeupen

blommönstrad sminkväska i sammet

Velvet Garden Cosmetic Frame Black från svenska Pipols Bazaar är sminkväska med vintage-känsla. Här får du en portmonnä-modell i sammet broderad med sirligt blommönster. Den kostar 299 kr och finns här.

Annons

Resa i lyxklass

exklusiv mininecessär i lammskinn från dior

Small Diortravel Vanity Case från Dior är den ultimata lyxförvaringen för dina skönhetsprodukter, det här är en miniversion av husets klassiska resenecessär. I den Cannage-mönstrade lammskinnsväskan får du dock bara plats för sådant som kan behövas under dagen: ett läppstift, en spegel, en solspray och kanske plånboken. Man har dock lyckat få in två mindre fack. Höjd 13 cm och bredd 18,5 cm, den går loss på 2300 Euro och finns här i flera färger.

Annons