Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Hudgurun lanserar eget lyxigt märke

21 nov, 2021 
Hudterapeuten Joanna Czeck
Med the Kit kan du få lite av stjärnornas favorit i ditt badrum
Annons
6 saker du vill veta om storfilmen House of GucciBrand logo
6 saker du vill veta om storfilmen House of Gucci

Två år har det tagit men nu har hudterapeuten och skinfluencern Joanna Czech landat med sitt omtalade the Kit. Så vem är Joanna? En riktigt härlig och jordad polska som känns igen på det blonda håret och de kraftiga glasögonbågarna. Hon har med stor skicklighet och kunskap blivit favorit hos stjärnor som Kim Kardashian och Kate Winslet men är inte bara hudterapeut utan också väl bevandrad inom hudens kemi och ingredienser. Hon är också känd för sin speciella massageteknik där hon nästintill knådar huden för att få fart på processerna.

joanna czeck på en av salongerna hon driver i USA

Hon tar emot sina klienter på de två salongerna i Dallas och New York men gör ofta hembesök. Och det kan bli lite varstans i världen. Joanna åker helt enkelt till stället där hon för tillfället behövs. Vilket betyder att hon likt de celebriteter hon behandlar flyger över hela världen. Där har du också utgångspunkten för hennes första egna produktserie. Tidigare har hon skräddarsytt rutiner till sina kunder genom att hälla över produkterna hon tycker de ska ha i reseflaskor och skickat med. Nu finns Joanna Czech Skincare the Kit.

Så vad är det?

hudvård deluxe från joanna czeck

En tjusig necessär med allt som behövs när man är på väg, en väska hon packat färdig för att du ska kunna hålla huden i toppform oavsett om du sitter i torr flygplansluft, hänger på en het resort eller befinner dig i bistert vinterväder. Produkterna är testade i fyra olika klimatzoner och på olika höjder och de innehåller bara de allra finaste ingredienserna. Joanna hade en lista på 370 stycken hon gillade och tillsammans med formuleraren har de satt ihop ett drömteam. Här finns ett ansiktsvatten, ett lugnande serum, ett serum med en kombo av olika C-vitamin, en ansiktscreme, ett skyddande balm, en arkmask och rengöringsservetter. Det senare är en smula kontroversiellt då det bland hudvårdsproffs inte ses som en bra rengöring att bara svepa bort smink och smuts med en så kallad wipes. Enligt Joanna är detta dock bara till för att användas när du t ex sitter på ett plan och inte kan göra din vanliga rengöringsrutin. Servetterna är dessutom både tillverkade av nedbrytingsbart material och preppade med massor av hudälskande ingredienser som lugnande kamomill, svullnadsdämpande rosmarinextrakt och exfolierande mjölksyra. Du ska dessutom få plats med en rengöring i den tjusiga resenecessären.

Annons

Lyx på alla fronter

Hudguruns kit är precis som hennes behandlingar något de flesta bara kan drömma om. Produkterna är redan testade och godkända av stjärnorna hon behandlar. Så vad kostar det. Joanna Czech Skincare the Kit inklusive resenecessär och exklusiv metallspatel går loss på 14 900 kr. Det går tyvärr inte att köpa de olika delarna separat. Skulle du bli sugen finns the Kit att klicka hem här.

Lär känna Joanna

Vill du veta mer om Joanna Czeck? Här hittar du hennes smarta och kloka tips jag fick när jag hade förmånen att intervjua Joanna på en presstrip för Dior för nästan exakt två år sedan.

Annons