Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Yasmine ångrar ingreppet – vill hindra andra att göra samma misstag

22 aug, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTiktok.
Yasmine Atris hade ett naturligt runt ansikte, och var missnöjd med sitt utseende.
Därför bestämde hon sig för att sätta in fillers i hakan – något hon skulle komma att ångra ordentligt.
– Om du inte tycker om hur det blev kan du inte bli av med det, säger hon i en video där hon nu vill varna andra för ingreppet.
Annons
10 Hollywoodstjärnor som säger nej till skönhetsingreppBrand logo
10 Hollywoodstjärnor som säger nej till skönhetsingrepp

Yasmine Atris har rent naturligt ett runt och fylligt ansikte, ett utseende hon själv inte var helt nöjd med. Hon bestämde sig därför för att gå till en skönhetstekniker och spruta in oupplösliga fillers i hakan för att ge sitt ansikte mer struktur och en tydligare form.

Det skulle hon komma att ångra ordentligt. I en video på sociala medier-appen Tiktok, som också har plockats upp av The Sun, berättar hon nu om sitt skräckingrepp som hon önskar att hon aldrig hade gjort – och som hon nu hoppas få andra att tänka ett varv extra kring.

– Om ni funderar över att skaffa fillers i käken, snälla stanna kvar och kolla på den här videon, för jag ska visa er en skräckfilm kring vad som hände med mitt ansikte, säger Yasmine i videon.

Annons

Hon förklarar att hon vid det första mötet med skönhetsteknikern fick höra att käkfillers skulle göra att hennes ansikte gav smalare och mer mejslat intryck. Hon blev också övertalad till att göra fillers som inte löser upp sig, något hon skulle komma att ångra.

– Skaffa inte något som inte löser upp sig. Om det inte kommer lösa upp sig i ansiktet och du inte gillar hur det ser ut, så kan du inte ta bort det – det är exakt det som hände mig och jag var ärrad i två år.

Var inte nöjd – sen blev det värre

Efter ingreppet insåg Yasmine att hon inte var nöjd. Hon tyckte inte att den nya hakan matchade med hennes kindben, och menar att den fick henne att se mer maskulin ut, något hon inte ville.

Direkt efter ingreppet.

– Det är inget fel med en kvinna med en mer maskulin käklinje, det är också vackert. Men det passar inte mitt ansikte för jag har högre kindben och det ser konstigt ut.

Annons

Dagen efter ingreppet insåg Yasmine också att hennes fillers var ojämna, och att ena sidan stack ut mycket mer än den andra.

– Det såg jättekonstigt ut. Det slutade med att jag ringde henne, som vem som helst hade gjort. Hon sa att det skulle gå tillbaka och bli normalt, men det blev det inte. Mitt ansikte såg så asymmetriskt och hemskt ut i två år, säger Yasmine och fortsätter:

– Det tog bort mitt självförtroende helt. Det gav mig inte en mer feminin, mejslad look.

Nu hoppas Yasmin att hennes video hindrar andra från att skaffa ogenomtänkta fillers i ansiktet.

– Se till att du går till någon som vet vad den gör.

Annons