Kristin Kaspersen, Filip Lamprecht och Martin Lamprecht.
TV: 9 syskon som är så lika att de har fått dela samma roll
1:35

Efter reklamen: TV: 9 syskon som är så lika att de har fått dela samma roll

(1:35)

Slå på ljud

Kändisbarn får ofta stor medial uppmärksamhet redan när de är små. Många undrar hur de ser ut och om de är lika sina föräldrar. Det är heller inte ovanligt att barnen så småningom även de blir offentliga personer och många väljer att gå i mamma och pappas fotspår.

Kändisbarnen som är lika sina föräldrar

Ibland är föräldrar och barn verkligen lika varandra till utseendet. Här är tio kändisbarn som ser ut som kopior av sina föräldrar. Vad tycker du, lika som bär eller inte alls?

Raff Law, son till Sadie Frost och Jude Law

Raff Law tillsammans med sina föräldrar Sadie Frost och Jude Law.

Raff Law, 25 år har likt sina föräldrar valt skådespelarkarriären. Som son till skådespelarna Sadie Frost och Jude Law var det ingen slump att Raff valde en karriär framför kameran. Och visst är han lik båda sina förädlar?

Maya Hawke, dotter till Uma Thurman och Ethan Hawke

Maya Hawke tillsammans med sina föräldrar Uma Thurman och Ethan Hawke.

Maya Hawke, 23 år är amerikansk skådespelare och fotomodell. Hon är dotter till skådespelaren Uma Thurman, känd från bland annat Motherhood. Och skådespelaren Ethan Hawke som hyllades för sin roll i Training Day.

Tomas Ledins barn har vuxit upp – så lever sönerna idag

Maja Strömstedt, dotter till Agneta Sjödin och Niklas Strömstedt

Maja Strömstedt tillsammans med sina föräldrar Agneta Sjödin och Niklas Strömstedt.

Maja Strömstedt, 24 år är dotter till programledaren Agneta Sjödin och sångaren Niklas Strömstedt. Och visst är Maja en kopia av sina föräldrar? Hon har tagit rygg på pappa Niklas och jobbar som artist och låtskrivare med hitlåtar som The idea of me och Slow hand.

Rumer Willis, dotter till Demi More och Bruce Willis

Rumer Willis tillsammans med sina föräldrar Demi More och Bruce Willis.

Rumer Willis, 33 år är dotter till skådespelaren Demi More, senast aktuell med dramafilmen Love Sonia. Och pappa, sångaren och skådespelaren Bruce Willis känd från Die Hard och Pulp Fiction. Dottern Rumer Willis gjorde skådespelardebut som femåring och senast 2009 i filmen Sorority Row.

Prinsessan Estelle, dotter till kronprinsessan Victoria och prins Daniel

Prinsessan Estelle tillsammans med sina föräldrar kronprinsessan Victoria och prins Daniel.

Prinsessan Estelle, 9 år föddes in i offentligheten och sin framtida roll som Sveriges drottning. Hon är väldigt lik mamma kronprinsessan och pappa Daniel både till utseendet och sättet.

Shiloh Jolie-Pitt, dotter till Angelina Jolie och Brad Pitt

Shiloh Jolie-Pitt tillsammans med sina föräldrar Angelina Jolie och Brad Pitt.

Shiloh Jolie-Pitt, 15 år är dotter till Oscarsbelönade skådespelarna Angelina Jolie och Brad Pitt. Dottern Shiloh Jolie har flertalet gånger stått sida vid sina med sina föräldrar på röda mattan och trots sin unga ålder blivit en riktig stilikon.

Frågan är om hon kommer att följa föräldrarnas karriärval eller om hon hittar på något helt annat. 2013 medverkade hon i musikaldramat The Goree Girls och redan som två-åring var hon med i The Curious Case of Benjamin Button. Hon har även varit röstskådespelare i Kung Fu Panda 3 2016.

Kändisbarnen som burit sina föräldrars kläder

Dakota Johnson, dotter till Melanie Griffith och Don Johnson

Dakota Johnson med sina föräldrar Melanie Griffith och Don Johnson.

Dakota Johnson, 32 år kanske mest känd för sin roll i filmserien Fifty Shades är dotter till skådespelarna Don Johnson och Melanie Griffith. Dakota gjorde filmdebut vid tio-års ålder med en liten roll i Crazy in Alabama 1999. Hon valde dock att pausa skådespelarkarriären tills hon gått ut gymnasiet.

Men efter det återupptog hon skådespelandet. Pappa Don, kanske mest känd för sin roll som Sonny Crockett i tv-serien Miami Vice har även haft en kort karriär som sångare med två album. Mamma Melanie har medverkat i över 50 produktioner med den kändaste rollen i filmen Working Girl från 1988.

Benjamin Ingrosso, son till Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso

Benjamin Ingrosso tillsammans med sina föräldrar Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso.

Sångaren och låtskrivaren Benjamin Ingrosso, 24 år har ärvt mycket från sina föräldrar Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso. Benjamin vann som femtonåring Lilla Melodifestivalen med låten Hej Sofia och tolv år senare vann han Melodifestivalen 2018 med låten Dance You Off. Men det är inte bara den musikaliska ådran och dansstegen som Benjamin ärvt av sina föräldrar. Han är dessutom väldigt lik mamma och pappa.

Jaden Smith, son till Jada Pinkett Smith och Will Smith

Jaden Smith tillsammans med sina föräldrar Jada Pinkett Smith och Will Smith.

Jaden Smith, 23 år är son till skådespelarna Jade Pinkett Smith och Will Smith. Mamma Jade är främst känd för sin roll som Niobe i Matrix Reloaded. Will Smith slog igenom som rappare under 80-talet under artistnamnet The Fresh Prince och har även deltagit i en rad olika filmer, bland annat Ali vilken han nominerades med en Oscars för. Sonen Jaden har likt sina föräldrar både slagit igenom som skådespelare och sångare. Jaden gjorde filmdebut i Jakten på lycka där han spelade rollen som son mot sin pappa.

Filip Lamprecht, son till Kristin Kaspersen och Martin Lamprecht

Filip Lamprecht tillsammans med sina föräldrar Kristin Kaspersen och Martin Lamprecht.

Filip Lamprecht, 24 är fotomodell och 2021 kammade han hem vinsten i Let´s Dance och äntrade den svenska tv-scenen med storm. Han är son till programledaren Kristin Kaspersen och femkamparen Martin Lamprecht och visst är han sina föräldrar upp i dagen?

Foto: TT

Artikelinspiration: Bright side

Barn till kända musiker som är kopior av sina föräldrar

Se också: Kändisbarnen som är kopior av sina föräldrar
0:49

Efter reklamen: Se också: Kändisbarnen som är kopior av sina föräldrar

(0:49)

Slå på ljud
Mest läst