Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

10 kändispar som gjort slut efter superlånga förhållanden

26 apr, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Att kändisar blir ihop med andra kändisar är inget ovanligt, inte heller att de gör slut.
Här är några par som var ihop jättelänge, men som till sist lämnade varandra
Annons
10 kändispar som fortsatt jobba med varandra trots att de gjort slutBrand logo
10 kändispar som fortsatt jobba med varandra trots att de gjort slut

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck

Förra sommaren berättade Hanna Hedlund och Martin Stenmarck att de valt att skilja sig, efter att ha varit tillsammans i över 23 år.

Martin Stenmarck och Hanna Hedlund.
Martin Stenmarck och Hanna Hedlund.

”Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra”, skrev de i ett gemensamt uttalande på Instagram.

Annons

Hanna Hedlund och Martin Stenmark har tre barn tillsammans: Ida, Love och Saga.

Carola Häggkvist och Runar Sögaard

Det var under bibelstudier 1987 som Carola Häggkvist och Runar Sögaard träffades för första gången. Runt två månader senare förlovade de sig, och 1990 skedde bröllopet.

Carola Häggkvist och Runar Sögaard
Carola Häggkvist och Runar Sögaard

De hann få en son, Amadeus, innan de separerade 2000 och hade då alltså varit ihop i 13 år.

Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso

Det var 1985 som Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso träffades för första gången, när han var hennes bakgrundsdansare. En romans uppstod, och 1993 gifte de sig.

Annons
Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso.
Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso.

Skilsmässan var ett faktum 2000, och då hade paret hunnit få tre barn tillsammans: Oliver, Bianca och Benjamin Ingrosso.

Gwyneth Paltrow och Chris Martin

2002 träffades Gwyneth Paltrow och Chris Martin backstage efter en Coldplay-spelning. De blev genast förtjusta i varandra, och gifte sig året efter att de träffats.

Gwyneth Paltrow och Chris Martin.
Gwyneth Paltrow och Chris Martin.

Paret blev också föräldrar till två barn: dottern Apple och sonen Moses. Men efter 14 år tillsammans tog det hela slut, och de genomgick den omtalade ”consciously uncoupling”.

Annons

Miley Cyrus och Liam Hemsworth

Superstjärnorna Miley Cyrus och Liam Hemsworth träffades 2009 under inspelningen av filmen The last song. De blev ihop, gjorde slut, blev ihop och gjorde slut igen flera gånger. Bland annat förlovade sig 2012, men bröt upp 2016. De förlovade sig på nytt i oktober samma år, och gifte sig senare under en liten ceremoni i deras hem i Nashville.

Liam Hemsworth och Miley Cyrus.
Liam Hemsworth och Miley Cyrus.

De var gifta i ungefär ett år innan det tog slut för gott.

Nyligen uttalade sig Miley Cyrus om förhållandet, när hon under en konsert bjöd upp ett par på scenen och lät dem förlova sig där.

Annons

– Jag hoppas att ert äktenskap går bättre än mitt. För mitt var en jävla katastrof, sade hon.

Jennifer Garner och Ben Affleck

När det pratas om kärlek mellan Ben Affleck och Jennifer i dag är det Lopez de flesta tänker på. Men mellan förhållandena med JLo hade Ben Affleck ett långt äktenskap med skådespelaren Jennifer Garner.

Ben Affleck och Jennifer Garner.
Ben Affleck och Jennifer Garner.

Det började dejta i mitten av 2004, och gifte sig året därpå. De har tre barn ihop: Violet Anne Affleck. född 2005, Seraphina Rose Elizabeth Affleck (2009) och sonen Samuel Garner Affleck som kom till världen 2012.

Annons

Tio år efter att de gift sig beslutade de sig för att separera, och skilsmässan var klar 2016.

Bruce Willis och Demi Moore

Det tunga skådespelarparet träffades på en filmpremiär 1987 och gifte sig redan samma år. Deras första barn Rumer Willis kom inom ett år efter bröllopet. De har också döttrarna Scout Willis och Talulah Willis ihop.

Demi Moore och Bruce Willis.
Demi Moore och Bruce Willis.

Men 1998 meddelade paret att de skulle separera, och skilsmässan blev klar 2000, hela 13 år efter att de börjat träffas. De har dock fortfarande en fin relation, och Demi Moore hjälper nu när han lagt skådiskarriären åt sidan på grund av sjukdomen afasi.

Annons

Tareq Taylor och Kristina Taylor

Tv-kocken träffade sin blivande exhustru på en restaurang där han jobbade, och han föll pladask. Efter lite övertalande blev de ihop, och efter att de varit ett par i två månader friade Tareq Taylor. De gifte sig i Australien.

Men efter 26 år som gifta tog äktenskapet slut i början av förra året. Tareq och Kristina Taylor har ett barn ihop, dottern Ellen.

Brad Pitt och Angelina Jolie

Efter att ha skilt sig från Jennifer Aniston kunde Bratt Pitt 2005 börja dejta Angelina Jolie som han förälskat sig i under inspelningen av Mr and Mrs Smith.

Angelina Jolie och Brad Pitt.
Angelina Jolie och Brad Pitt.

Året därpå blev hon gravid, och genom åren skaffade de sex barn ihop, vissa adopterade och vissa biologiska.

Annons

De kom också att gifta sig 2014, men två år senare lämnade Angelina Jolie in ansökan om skilsmässa, och en lång vårdnadstvist inleddes.

Amy Poehler och Will Arnett

Humorduon Amy Poehler och Will Arnett började dejta 2000 och gifte sig tre år senare. Under sitt förhållande jobbade med varandra många gånger, bland annat i Arrested development, Blades of glory och Horton. Efter 14 år tillsammans lämnade Will Arnett in ansökan om skilsmässa.

Amy Poehler och Will Arnett.
Amy Poehler och Will Arnett.

De har två barn tillsammans: Archie Arnett som föddes 2008 och Abel Arnett som kom till världen 2010.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons