Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

53-åriga farmorn chockar alla – ser mycket yngre ut än sin ålder

29 dec, 2020 
Indonesiska influencern Puspa Dewi är 53 år och har både två barn och ett barnbarn.
Det är dock svårt att tro när man ser henne – många tror nämligen att hon är sin sons syster eller flickvän.
– Folk säger att ju äldre jag blir, desto yngre ser jag ut, vilket är sant, för jag är lyckligare nu, säger hon till indonesiska Detik.
Annons
10 kändiskvinnor som rockar grått hår (FEMINA)Brand logo
10 kändiskvinnor som rockar grått hår (FEMINA)

Puspa Dewi är en influencer från Indonesien, som har över en halv miljon följare på Instagram. Med sina 53 år på nacken har Puspa hunnit vara ihop med maken i 27 år, och både fått två söner och en sonson.

Men att 53-åringen är farmor har många svårt att tro – influencern ser nämligen så ung ut att hon misstas för sin sons flickvän eller syster.

Så behåller hon sitt unga utseende

Puspa Dewi menar att förklaringen till hennes ungdomliga utseende är en kombination av hennes hälsosamma livsstil, att hon välsignats med bra gener och att hon har en positiv attityd till livet.

– Folk säger att ju äldre jag blir, desto yngre ser jag ut, vilket är sant, för jag är lyckligare nu. Barnen har vuxit upp och jag får driva ett företag jag älskar. Jag antar att jag bara utstrålar glädje, säger hon till indonesiska nyhetssajten Detik.

Dewi är en erfaren simmare och badmintonspelare, och tränar också med hjälp av aerobics och zumba nästan varje dag, berättar hon för sajten.

Läs mer:

Annons