5 fakta om Fares Fares och Clara Hallencreutz
Slå på ljud

Clara Hallencreutz Fares och maken Fares väntar sitt andra barn. I samband med ett nytt avsnitt av Claras podcast Lyckojägarna, som hon driver ihop med Marie Serneholt, avslöjade hon att det ligger ännu ett liv och gror i hennes mage.

”Hej magen, jag är din storebror! Längtar efter att äntligen få träffa dig i maj, vem du än är”, skrev Clara i ett inlägg på Instagram, där hon delade bilder på henne, Fares och lilla Ziggy ihop, där Ziggy har sitt huvud mot magen.

Då fick Clara veta att hon var gravid med sitt andra barn

I höstas gifte sig Clara och Fares i smyg, och i en intervju med mama berättar Clara nu att hon upptäckte att hon var gravid en andra gång samma morgon som de skulle gifta sig.

– Jag gjorde ett graviditetstest tidigt på morgonen samma dag som vi gifte oss så det blev min bröllopspresent till Fares. Ziggy överraskade Fares på morgonen med att krypa upp i sängen med en tröja där det stod ”storebror” på, säger hon till sajten.

Clara Hallencreutz Fares om negativa kommentarerna

Att bli mamma har inneburit många nya känslor för Clara. Hon känner en enorm lycka, och alla känslor hon känner nu känns starkare än innan sonen Ziggy kom till världen. Men som många andra mammor eller blivande mammor fick hon höra en del kommentarer under graviditeten som hon tyckte mindre om. Och det som chockade henne mest var kommentarer som handlade om rasism.

– Förra gången fick jag höra dagligen att min mage var liten, vilket var jobbigt. Allt extra jag åt verkade gå raka spåret till rumpan. Barnmorskan försäkrade mig om att livmodern var perfekt i storlek och växte som den skulle även om magen såg liten ut. Men det är ju en känslig tid och kommentarer kan ändå vara oroväckande att höra. Denna gång är magen definitivt större så nu slipper jag nog höra det. De tyngsta kommentarerna jag fick höra förra gången handlade dock om rasism vilket jag blev väldigt ledsen och chockad över, säger hon till mama.

LÄS MER:

Zara Larsson bekräftar: Han är min nya pojkvän

Carina Bergs gravidbild med Carolina Gynning – visar gemensamma lyckan

Pernilla Wahlgrens livsavgörande beslut för sonen Oliver

Mest läst