Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Zara Larsson bekräftar: Lamin Holmén är min nya pojkvän

13 jan, 2021 
AvElin Jonsson
Fotograftt
Zara Larsson talar öppet om nya pojkvännen Lamin Holmen.
Efter månader av tystnad berättar Zara Larsson för första gången om vem som är hennes nya kille. Och ja, det är killen som hon dansar ihop med i nya musikvideon!
Annons
Hör Zara Larsson om Lamin Holmén: "Jag älskar honom"Brand logo
Hör Zara Larsson om Lamin Holmén: "Jag älskar honom"

Artisten Zara Larsson har mer eller mindre vuxit upp i rampljuset. Hon slog igenom redan som 10-åring när hon vann Talang, och när hon var 15 släppte hon sin första låt – som blev en stor hit. Kort där efter blev hon Zara Larsson med hela världen, och nyfikenheten kring henne är stor.

Zara Larsson tycker därför det är extra viktigt att värna om sina relationer med så väl vänner som familj, något som gjort att hon i dag valt att hålla sin nya kärleksrelation utanför rampljuset.

Zara Larsson om relationen med Lamin Holmén

Förra veckan släpptes hennes nya musikvideo där hon dansar tätt ihop med en kille vid namn Lamin Holmén, killen som det sedan ett par månader tillbaka ryktats om att hon har en relation med. Och även fast man under en längre tid vetat att artisten träffat en ny kärlek efter relationen med modellen Brian Whittaker, är det inte förrän idag som hon för första gången bekräftar nya relationen med dansaren Lamin Holmén.

Annons

När hon gästar Mix Megapol får hon frågan om Lamin är hennes pojkvän, och hon svarar:

– Ja, men det är det kan jag säga, det är inte hemligt eller något men jag ville inte att det skulle vara fokusgrejen. Han är dansare professionellt och jag tycker att han gör ett fantastiskt jobb. Vi hade en jättehärlig inspelningsdag.

Zara Larsson fortsätter förklara om hur det var att arbeta så tätt med sin kille i musikvideon:

– Det var så bekvämt när man känner någon så väl. Men så är det, jag ville att det skulle kännas intimt och passionerat, och det kom ju supernaturligt eftersom jag älskar honom, säger hon.

Zara Larssons tidigare relation med Brian var så offentlig

I en tidigare intervju med Daily Mail har Zara Larsson förklarat att hon och Lamin Holmén känt varandra i många år, och att deras relation är väldigt avslappnad.

– Vår relation är jättechill och privat, vilket är skönt för min förra relation var väldigt offentlig. Ju äldre jag blivit har jag insett att mitt liv inte behöver vara spännande för andra människor.

Foto: TT

LÄS MER:

Annons