michelle obama och meghan markle
Se Meghan o Harry tala ut hos Oprah
Slå på ljud

Det var i förra veckan som Meghan Markle, 39, och prins Harry, 36, gav en tell all-intervju hos tv-legendaren Oprah Winfrey, 67. Under den två timmar långa sändningen framkom en rad chockerande uppgifter kring hur prinsparet behandlats av den brittiska monarkin.

USA:s tidigare First lady Michelle Obama, 57, var en av alla miljontals tittare, och nu har hon ett och annat att säga om det som framkom, rapporterar Access Hollywood.

Michelle Obama ber för Meghan och Harry

Michelle Obama och Meghan Markle har en relation som går flera år tillbaka till när Meghan intervjuade Michelle för brittiska Vogue 2019. När Michelle nu fått frågan om vad hon känner efter att ha sett prinsparets intervju med Oprah Winfrey svarar hon:

– Jag hoppas att, när jag tänker på vad de går igenom, så tänker jag på vikten av familj, och jag ber för att det finns försoning och att det finns klarhet och kärlek och uppklaring vid det här laget, säger Michelle Obama och tillägger:

– För det finns ingenting som är viktigare än familj.

Drottningens reaktion på rasismanklagelserna

Ett av Meghans påståenden som skakade om var det kring hur Harrys familjemedlemmar hade diskuterat eventuella konsekvenser av att prinsparets kommande barn skulle kunna få en mörk hudfärg. Meghan menade att det finns rasism i familjen. I ett uttalande har drottning Elizabeth av England sagt:

”Hela familjen är mycket ledsen över att få höra i vilken hög utsträckning de senaste åren har varit tuffa för Harry och Meghan. Frågorna som tagits upp, i synnerhet den med hudfärg, är bekymrande. Vissa erinringar kan variera, men de tas på stort allvar och kommer adresseras av familjen privat. Harry, Meghan och Archie kommer alltid vara mycket älskade familjemedlemmar”.

Harrys bror, pins William, har också uttalat sig med orden:

”Vi är verkligen inte en rasistisk familj”.

Källa: Access Hollywood

LÄS MER:

Michelle Obama om förändrade relationen till döttrarna Sasha och Malia

Kändiskvinnorna som blivit illa behandlade av medier

Meghan Markle – och 40 andra kändisar som fyller jämnt 2021

Mest läst