TV: Kända par med stor åldersskillnad
1:36

Efter reklamen: TV: Kända par med stor åldersskillnad

(1:36)

Slå på ljud

Alicia Vikander och Michael Fassbender – 11 års skillnad

/ AA / TT

Svenska skådespelaren Alicia Vikander hittade kärleken i 11 år äldre Hollywood-stjärnan Michael Fassbender när de spelade in filmen Fyren mellan haven 2014. De spelade ett par i filmen, och blev det snart i verkligheten också. Idag är de två gifta och har ett barn ihop.

Maria Lundqvist och Kristoffer Hellström – 21 års skillnad

Karin Törnblom/TT

Skådespelaren Maria Lundqvist hittade sin stora kärlek i 21 år yngre Kristoffer Hellström 2010, när hon fortfarande var gift med pappan till sina fyra barn. Då var Maria 47 år, och Kristoffer 26 år. 12 år senare är paret lika stabila som någonsin.

Därför visar inte Mark Levengood och Jonas Gardell barnen Olga och Amos

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger – 11 års skillnad

/ XPOSURE PHOTOS / TT

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger blev tillsammans 2002, när Zlatan bara var 21 år gammal och Helena hunnit fylla 32. Paret har hållit ihop sedan dess och har tonårssönerna Maximilian och Vincent tillsammans – men har aldrig gift sig.

Camilla Läckberg och Simon Sköld – 13 års skillnad

Karin Törnblom/TT

Camilla Läckberg och Simon Sköld träffades 2013, när Simon arbetade sim entrévärd på ett ställe där Läckberg firade 10 år som författare. De två hittade snabbt varandra trots åldersskillnaden, och fick några år senare dottern Polly. 2017 gifte sig paret, med ett stor bröllop i Sverige och ett intimt i New York.

Carina Berg och Erik Berg – 11 års skillnad

Karin Törnblom/TT

Efter skilsmässan från Kristian Luuk 2016 hittade Carina Berg kärleken i den 11 år yngre fotbollsspelaren Erik Johansson. De två blev snabbt kära, och Erik bestämde sig för att flytta hem från karriären i Danmark och istället spela i Djurgården. Nu är de två gifta, har två barn tillsammans och spelar dessutom in diverse tv-program ihop.

Andreas Lundstedt lämnade landet med nya kärleken – efter svåra tiden

Stellan Skarsgård och Megan Everett – 25 års skillnad

Karin Törnblom/TT

Stellan Skarsgård var gift med My Skarsgård från 1975 till 2007, då de gick skilda vägar efter 32 år och sex barn tillsammans. Han blev då ihop med 25 år yngre Megan Everett, och 2009 gifte de två sig i Nacka i Stockholm. Nu har de varit gifta i 13 år, och har två barn tillsammans.

Laila Bagge och Korosh Kananian – 18 års skillnad

Olle Sporrong/EXP/TT

Laila Bagge och 18 år yngre Korosh Kananian träffades en utekväll i Stockholm 2015, då Laila var 42 år, och Korosh 24 år. De två blev snabbt ett par, och har hållit ihop sedan dess. I tv-serien Lailaland har vi fått se en del av deras relation, och paret driver också företag tillsammans.

Sanna Lundell och Mikael Persbrandt – 15 års skillnad

Eero Hannukainen/TT

Sanna Lundell och Mikael Persbrandt träffades 2005, och blev snabbt tillsammans. Lika fort blev Sanna också gravid. I dag har Sanna och Mikael varit ett par i 17 år, och har tre barn ihop.

Se också: Svenska kändisar och deras barn i (typ!) samma ålder
2:18

Efter reklamen: Se också: Svenska kändisar och deras barn i (typ!) samma ålder

(2:18)

Slå på ljud
Mest läst