Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Agneta Sjödin om tomheten under graviditeten med dottern Maja

08 dec, 2021 
AvElin Jonsson
Fotograftt
agneta sjödin om graviditeten med dottern maja
Under graviditeten med dottern Maja infall sig en plötslig tomhet inom Agneta Sjödin.
”Då började min inre resa”, säger hon nu.
Annons
Se Agneta Sjödins stilresa genom årenBrand logo
Se Agneta Sjödins stilresa genom åren

Ex-paret Agneta Sjödin, 54, och Niklas Strömstedt, 63, fick under sin tid ihop dottern Maja Strömstedt. Idag har dottern hunnit bli 23 år gammal, och hon går i sin pop-pappas fotspår då hon just nu laddar för att slå igenom stort som artist och låtskrivare. Maja Strömstedt har fått skivkontrakt i USA, och skriver också låtar åt andra – bland annat årets Melodifestivalen-bidrag New Religion med Anton Ewald.

Vad gäller dotterns karriärsval är Agneta Sjödin stolt.

– Maja hon går sin egna väg! Sedan är hon ju naturligtvis inspirerad av sina föräldrar, men i det så hittar man ju sin egen väg, berättade Agneta Sjödin för Må Bra under sommaren.

Agneta Sjödins väg mot inre hälsa

Året som gått har trots pandemin varit aningen hektiskt för Agneta Sjödin som både släppt hudvårdsprodukter, varit med i tv-programmet Mullvaden, lanserat nya podcasten Så in i själen och nyligen släppt en bok med samma titel.

Annons

Så in i själen blir Agneta Sjödins elfte bok, och med den vill hon inspirera sina läsare att göra en egen inre resa. Agneta Sjödin menar att själen måste tas om hand för att få balans i välmåendet.

– Vi vet att det är viktigt att tänka på vad vi stoppar i oss, att vi behöver röra på oss och ha koll på våra relationer. Det finns så många delar av oss som är viktiga att tänka på, men jag menar att själen och den andliga biten är minst lika viktiga för att få en helhet, berättar hon nu i en ny intervju med Hemtrevligt.

Agneta Sjödin: Kände sig tom under graviditeten

Agneta Sjödin förklarar i Hemtrevligt att det var under graviditeten med dottern Maja som hon plötsligt kände en stor tomhet, och att något saknades.

– Jag skulle säga att det var där och då som min andliga resa egentligen började. Men det tar tid att landa i sig själv, det är inte en snabbkur, förklarar hon samtidigt som hon gör klart att Maja såklart är hennes största lycka här i livet.

– Hon betyder precis allt för mig. Jag känner ofta att jag är kopplad till Maja på ett djupare plan, inte enbart som mor och dotter. Hon är så otroligt klok och mogen. Hon är en fri själ och en person som jag verkligen ser upp till. Vi finns alltid där för varandra. Förutom Maja betyder det massor för mig att få vistas i naturen, i stillheten och i lugnet.

Agneta Sjödin och dottern Maja Strömstedt är lika som bär! Här på event 2018.
Annons