Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Ex-makarna Efva Attlings och Niklas Strömstedts relation efter otroheten

04 nov, 2021 
AvSaga Pettersson
Fotograftt
Ex-makarna Efva Attlings och Niklas Strömstedts relation efter otroheten
Efva Attling fann kärleken i Eva Dahlgren och skilde sig från Niklas Strömstedt. Så är relationen mellan ex-makarna och familjerna nu, efter alla år.
Annons
TV: Efva Attling och Eva Dahlgrens kärlekssagaBrand logo
TV: Efva Attling och Eva Dahlgrens kärlekssaga

I tv-programmet Tillsammans med Strömstedts har vi fått se makarna Niklas och Jenny Strömstedt grotta ner sig i andra kända pars relationer. Paret Strömstedt själva delar även de med sig av sin egna relation, som porträtteras som både trygg, stabil och kärleksfull.

Den självklara duon har levt ihop som äkta makar sedan 2011, men innan de fann varandra har de hunnit med både bröllop, skilsmässa och barn på andra håll. Jenny Strömstedt har barnen Vanna, Kitty och Mika från äktenskapet med Fredrik Östergren. Niklas Strömstedt har i sin tur barnen Simon och Adam från äktenskapet med Efva Attling, och dottern Maja från relationen med Agneta Sjödin.

Känslorna efter otroheten

Efva Attling och Niklas Strömstedt var gifta i tio år. Året efter skilsmässan gifte sig Efva med Eva Dahlgren, någon som hon fått upp ögonen för redan under äktenskapet med Niklas. I podcasten Hundåren med Tomas Andersson Wij har Niklas Strömstedt berättat om ex-makarnas gemensamma relation med kvinnan som senare skulle komma att bli hans ex-frus fru.

Annons

– Vi kände ju Eva Dahlgren båda två, vi hade umgåtts med henne i flera år, säger Niklas i podden, och fortsätter berätta om sin syn på Efvas otrohet:

– Som det är i relationer, det kan ta slut och kärleken kan ta slut. Efva och jag hade varit ihop i femton år. Vi hade fått två barn och vi växte ifrån varandra, det var inte mer än så. Det tog slut, och då är det inte så konstigt att man vänder sig till någon annan.

Relationen mellan ex-makarna idag

I sitt sommarprat 2021 rörde Niklas vid ämnet otrohet och skilsmässa, och beskrev känslorna han kände när Efva träffat någon annan med orden ”alldeles tom, alldeles full. Livrädd för framtiden så klart”.

Niklas Strömstedt och Efva Attling
Niklas Strömstedt och Efva Attling.

Men trots otroheten är relationen mellan Efva Attling och Niklas Strömstedt idag bra. När Efva gästar podcasten Nemo möter en vän säger hon att exet är en god vän och att de är ”ganska tajta”.

Annons

Även Efvas relation till Jenny Strömstedt är god. När Niklas och Jenny gifte sig var det Efva som gjorde deras ringar.

– Efva är en väldigt god vän, och jag är glad för hjälpen, sa Jenny Strömstedt till Expressen tidigare.

Även Efvas fru Eva Dahlgren hade en betydande roll på bröllopet – hon stod för sången.

Niklas Strömstedt om Efva och Evas äktenskap

När Efva och Eva firade 25 år som gifta i januari i år fick de en kärleksfull Instagram-hälsning av Niklas.

”Heja Kärleken! Och vänskapen! Stort grattis och hurra för Efva & Eva som idag har varit gifta i 25 år!”, skrev Niklas och delade en bild föreställande honom själv, mellan Efva och Eva.

Se också: Efva Attlings stilråd till kvinnor över 50Brand logo
Se också: Efva Attlings stilråd till kvinnor över 50
Annons