Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Alicia Vikander och Michael Fassbender har blivit föräldrar

09 sep, 2021 
AvElin Jonsson
AvElin Jonsson
Fotograftt
Alicia Vikander och Michael Fassbender har blivit föräldrar
Efter att Alicia Vikander och Michael Fassbender vid flera tillfället setts på stan med både barn och barnvagn bekräftar nu äntligen paret att de blivit föräldrar för första gången.
Annons
TV: Alicia Vikander har blivit mamma – första orden efter graviditetenBrand logo
TV: Alicia Vikander har blivit mamma – första orden efter graviditeten

Oscarsbelönade skådespelaren Alicia Vikander och maken Michael Fassbender är allt jämt väldigt hemlighetsfulla vad gäller deras privatliv. Paret som träffades under en filminspelning av Fyren mellan haven gifte sig på Ibiza 2017 och bor numera i Lissabon, Portugal.

Paret har sedan giftermålet varit väldigt förtegna om sina framtidsplaner och när det började tisslas och tasslas om att paret väntade barn i oktober förra året valde de att inte svara på några frågor. Men när man i början av augusti såg Alicia Vikander och Michael Fassbender med en bebis i famnen på flygplatsen i Paris var det svårt att inte lägga ihop ett plus ett. Hade kändisparet fått sig en pandemibebis?

First photos of Michael Fassbender, his wife Alicia Vikander and their newborn (6 months) seen in Paris
Paret med bebis på Paris-Charles de Gaulle flygplats nu i augusti.

Alicia Vikanders ord om livet som mamma

Och ja, nu bekräftar äntligen Alicia Vikander och maken att ett barn har blivit till. Efter månader av tystnad tar Alicia Vikander bladet från munnen och öppnar upp om nya livet som mamma i en intervju med det amerikanska magasinet People.

Annons

– Jag har nu en helt ny förståelse för livet generellt. Det är ganska vackert, och kommer bidra mycket till mitt arbete i framtiden, säger Alicia Vikander utan att avslöja speciellt mycket mer.

När hon får frågan om hur mycket livet har förändrats sedan det att hon fått sitt barn, svarar hon att hon gärna håller vissa detaljer för sig själv. Men att hon hela tiden försöker leva i nuet och uppskatta alla milstolpar i barnets utveckling.

– Nej, den där får jag nog vänta med, säger hon och fortsätter:

– Jag trivs i att finna stunderna just nu, det mer än någonting.

Alicia Vikander om relationen till maken Michael Fassbender

Eftersom varken Alicia Vikander eller maken är speciellt öppna om privatlivet i intervjusammanhang, får man vara tacksam med det man får. Nyligen lyfte Alicia Vikander på locket och pratade om relationen med Michael Fassbender, och om hur relationen påverkats under pandemin.

– Eftersom vi i vanliga fall reser hela tiden kunde man ju inte låta bli att tänka: ”Herregud, jag hoppas att det här kommer att funka bra.” Och det har jag hört att andra i vår sits också tänkte, berättade hon i en intervju med Damernas värld i höstas. Hon fortsatte:

– De senaste tolv åren har jag aldrig varit hemma så här länge, varken själv eller med min man. Men det fina är att om man har turen att vara i en lycklig relation så kan det faktiskt bli något ganska romantiskt av den här situationen. Och bara det faktum att vi inte har strypt varandra är ju ett gott tecken, haha. Vi har faktiskt lyckats göra det bästa av situationen och njuta av den.

Paret på gala 2016.
TV: Här är 10 saker du vill veta om Alicia VikanderBrand logo
TV: Här är 10 saker du vill veta om Alicia Vikander
Annons