Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livMidsommar

Alicia Vikander och Michael Fassbender syns nu med bebis efter gravidspekulationerna

10 aug, 2021 
AvLinda Strömbäck
AvLinda Strömbäck
FotografTT
Alicia Vikander och Michael Fassbender
Alicia Vikander och Micheal Fassbender har tidigare varit hemlighetsfulla angående framtidsplanerna och inte heller bekräftat några gravidrykten. Men nu syns paret bärandes på en bebis på flygplatsen i Paris.
Annons
Alicia Vikander med bebis
Alicia Vikander med bebis
Alicia Vikander och Micheal Fassbender tillsammans med bebisen
Alicia Vikander och Micheal Fassbender tillsammans med bebisen
Annons
TV: Se 10 saker du vill veta om Alicia VikanderBrand logo
TV: Se 10 saker du vill veta om Alicia Vikander

Oscarsbelönade Alicia Vikander och maken Micheal Fassbender har tidigare varit hemlighetsfulla med sitt privatliv. Paret som träffades under en filminspelning av Fyren mellan haven gifte sig på Ibiza 2017 och är numera bosatta i Lissabon. Paret har sedan dess varit förtegna om deras framtidsplaner och när gravidrykten började spekuleras i oktober förra året förblev det också obesvarat. Men nu syns Alicia Vikander och Micheal Fassbender plötsligt med en bebis i famnen på flygplatsen i Paris.

Annons

Fansens gravidspekulationer

Det var efter ett besök i Sverige förra hösten som fansen började spekulera kring en potentiell graviditet. I samband med Alicia Vikanders 32-årsdag valde hon och maken att besöka familjen i Sverige och ta in på Grand Hotel. Efter att bilder dykt upp i samband med besöket antydde fansen att det skymtades en bebismage på Hollywoodstjärnan.

”Jag äter upp min tröja om Alicia Vikander inte är gravid” skrev bland annat ett av fansen.

Både Alicia och Micheal har tidigt varit förtegna om deras privatliv och även valt att inte använda sociala medier. Alicia Vikander berättade tidigare för Harpers Bazaar att hon testat Instagram en vecka innan hon tog bort appen helt.

– Jag förstod tidigt att sociala medier inte var bra för mig. Personligen hittade jag ingen glädje i det, säger hon.

Ingen av dem har därmed heller inte gått ut och bekräftat några gravidrykten på sociala medier. Men nu syns paret med en bebis i famnen i Paris.

Annons

Paret syns tillsammans med bebis i Paris

Sedan Alicia Vikanders nya medverkan i inspelningarna av HBO-serien Irma Vep har skådespelaren synts på plats i Paris. I början av augusti kom även maken på besök och fångades då på bild tillsammans med stjärnan på flygplatsen Charles de Gaulle. Men utöver paret syntes nu en ny person i sällskapet. Paret gick nämligen runt på flygplatsen bärandes på en liten bebis.

Alicia Vikander med bebis
Alicia Vikander med bebis
Alicia Vikander och Michael Fassbender med bebis
Alicia Vikander och Michael Fassbender med bebis
Annons
TV: Se 7 oväntade kändispar genom tidernaBrand logo
TV: Se 7 oväntade kändispar genom tiderna
Annons