Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Anne Lundberg visar upp sina barn – sönerna har vuxit upp

06 jun, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Anne Lundberg med sönerna Jack och Oscar.
Antikrundan-profilen Anne Lundberg har sönerna Jack och Oscar med exet Klas Sundqvist, som hon levde med i 15 år.
Nu har SVT-programledarens barn vuxit upp, och Anne visar stolt upp sina vuxna söner på Instagram – samtidigt som följarna får se hur de såg ut som barn.
Annons
Svenska programledarna då och nuBrand logo
Svenska programledarna då och nu

Anne Lundberg, 55, är en av landets mest älskade och folkkära programledare. Med program som Antikrundan och Husdrömmar på uppdragslistan så är det inte konstigt att många känner igen och tycker om henne. Att hon dessutom vann På spåret 2007 tillsammans med komikern Johan Wester gör henne inte mindre folkkär!

Johan Wester och Anne Lundberg blev också ett par en period, men relationen tog sedan slut

Sedan 2019 är Anne Lundberg gift med sin stora kärlek Allan Lindfors. Paret gifte sig under en festlig ceremoni på den grekiska ön Paros.

– Det blev som ett Mamma mia-bröllop. Det var mycket romantiskt. Vi är ju bägge över 50 och har levt i relationer tidigare och har barn sedan tidigare – så det var en kärleksfest för alla våra familjer från tidigare, för att de skulle få träffas. Och för alla våra vänner. Så tanken var att ge alla våra vänner en kärleksfest, har hon berättat.

Annons

Så ser Anne Lundbergs barn ut

Barnen som Anne Lundberg pratar om är sönerna Jack och Oscar, som hon har med exet Klas Sundqvist, som Anne levde med i 15 år. Sönerna har nu vuxit upp och blivit stora – men som alla föräldrar minns Anne Lundberg hur de var som små.

På både Jacks och Oscars respektive födelsedagar har Anne Lundberg därför delat med sig av bilder på hur de såg ut som barn, och hur de ser ut nu.

”Liten har blivit stor. Grattis på din dag Oscar”, skrev hon när Oscar fyllde år i juli förra året, och visade honom både som bebis med festhatt och vuxen med en flaska bubbel.

”Idag fyller han 24! Hurra bästa Jack Sundqvist Lundberg”, skrev hon när Jack fyllde år i november. Då bjöds följarna på en bild på sonen som liten i poliskläder, och en på den vuxna sonen i solen.

Annons