Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Annika Lantz fina kärlekshistoria med maken

08 mar, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Annika Lantz och maken Tomas Granryd har varit gifta i många år, och har barnen Alice och Teodor tillsammans.
Men innan de blev tillsammans var de vänner i flera år – tills Tomas tog steget.
– Där hånglade han upp mig. Vi hade någon fest här på företaget, har Annika Lantz berättat.
Annons
Mello-artisterna som träffade kärleken på jobbetBrand logo
Mello-artisterna som träffade kärleken på jobbet

Annika Lantz är en av Sveriges mest älskade medieprofiler, med en lång karriär i både radio och tv bakom sig. Många förknippar henne med Parlamentet i TV4 och Lantz i P3 och Lantzkampen i radio, och nu senast som medverkande i Alla mot alla.

Vid sidan av karriären har Annika Lantz länge varit lyckligt gift med maken Tomas Granryd. De har barnen Alice, 19, och Teodor, 16 tillsammans, och har varit gifta i många år.

Innan de blev tillsammans var de vänner under flera år. Men vem som tog initiativet till den första kyssen är vida omtvistat. När Annika Lantz medverkade i podcasten Mina vänner-boken med Robin Berglund ville hon benämna sina barns födslar som livets höjdpunkter, men när det underkändes som svar sa hon istället:

Annons

– Det var när jag och min nuvarande man blev ihop. Det var väldigt, väldigt härligt och speciellt. Det började faktiskt här, i det här rummet som vi sitter i. Det fanns en bankomat här tidigare. Där hånglade han upp mig. Vi hade någon fest här på företaget, sa Annika Lantz i Mina vänner-boken.

Så blev Annika Lantz ihop med maken

Hon menar att mannen hävdar att det var hon som tog initiativet - något hon dementerar.

– Han menar kanske att det var jag som hånglade upp honom. Det har vi tvistat om väldigt mycket. Sen följde en så himla romantisk tid innan vi blev ihop.

Annika Lantz säger att de två sprang in i varandra på H&M några dagar efter hånglet, och att Tomas bjöd med henne ut på stan – men att hon var upptagen, och skulle träffa vänner. Men efter en misslyckas festkväll med dem mötte hon upp Tomas igen.

Annika Lantz och Tomas Granryd.

– Hans kompisar satt där och gjorde upp en plan för hur vi skulle bli ihop och så där. Det var så jäkla romantiskt. En väldigt, väldigt fin period i mitt liv, säger Annika Lantz.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons