Trendar: NostalgiI rampljusetBUP-upproretLivsstilLivsberättelser

Anton Ewald om relationen med tio år äldre hustrun Victoria Fajardo

09 mar, 2021 
AvElin Jonsson
Fotograftt
Anton Ewald om livet med tio år äldre frun Victoria Fajardo.
Melodifestivalen-finalisten Anton Ewald och hans fru Victoria Fajardo har varit gifta i i snart fyra år. Och nu verkar det som det snart blir barn!
Annons
Final i Melodifestivalen – här är de tävlandeBrand logo
Final i Melodifestivalen – här är de tävlande

På lördag får vi se tolv bidrag som tävlar om att bli vinnaren av Melodifestivalen 2021, och som senare kommer få representera Sverige i Eurovision Song Contest. Anton Ewald, 27, är en av de tävlande som vi kommer att få se på Melodifestivalen-scenen, och han kommer dra av schlager-dängan New religion med förhoppningen att kamma hem hela faderutten.

Anton Ewalds låt New religion direkt till final

I deltävling två gick Anton Ewald direkt vidare till den slutgiltiga Mello-finalen, med sitt bidrag New religion, och inför det är artisten minst sagt taggad.

”Är ni taggade inför finalen? Bara en vecka kvar nu!”, skrev Anton Ewald i början av veckan på sina sociala medier-kanaler.

Anton Ewalds karriär: Nu och då

Idag är Anton Ewald 27 år, men han blev ett stort namn redan som 14-åring när han var en av dansarna i dansgruppen Bounce. Men eftersom Anton Ewald har många strängar på sin lyra ställde han några år senare upp som soloartist i Melodifestivalen med bidraget Begging. Anton Ewald hade deltagit i Melodifestivalen tidigare men då som dansare och koreograf, bland annat bakom Danny Saucedo 2012 – som han nu tävlar mot!

Annons

Anton Ewalds fru: Tio år äldre Victoria Fajardo

När Anton Ewald varken dansar, sjunger eller arbetar, umgås han mer än gärna med sin kära fru, Victoria Fajardo, 37. De äkta makarna har varit ett par i fem år och bor idag i Miami, USA.

Hela kärlekssagan började med att Victoria Fajardo hör av sig till tio år yngre Anton Ewald via Instagram, och Anton som sällan ser över sina meddelande-förfrågningar gjorde det just den dagen. Efter det började turturduvorna att språka via DM:s, och ännu har inte konversationen tagit slut.

Anton Ewald om barnplanerna med frun Victoria Fajardo

Då Victoria Fajardo och Anton Ewald bodde i två helt olika världsdelar under tiden de talade över sociala medier, tog det sex månader innan de äntligen kunde mötas. Men efter det var det snabba puckar! Paret blev tillsammans och bara ett och ett halvt år senare gick de och gifte sig.

– Den var helt fantastisk. Jag tror nog att det är den bästa dagen i mitt liv om jag ska vara helt ärlig, har Ewald berättat i Nyhetsmorgon om bröllopsdagen tidigare. Han fortsatte:

Annons

– Hon betyder allt. Min absolut starkaste pelare som bara håller mig stadig och gör så att jag orkar kämpa när det dalar liksom.

Hustrun Victoria Fajardo arbetar som chef på ett ”medical spa” i Miami och är 37 år, och nu börjar paret planera för ett kommande barn. Dock vet paret inte ännu om det rör sig om ett eller två barn i framtiden, men de vet att det blir barn!

– Hon är ju 37, och då vet ju jag likaväl som hon att det är dags snart, berättade Anton Ewald i Expressen nyligen.

Bild från Anton Ewald och Victoria Fajardos bröllop.
Paret gifte sig i Oscarskyrkan i Stockholm 2017.

Startordningen för finalen i Melodifestivalen 2021

Danny Saucedo - Dandi Dansa

Klara Hammarström - Beat of Broken Hearts

Anton Ewald - New religion

The Mamas - In the middle

Paul Rey - The missing piece

Charlotte Perrelli - Still young

Annons

Tusse - Voices

Alvaro Estrella - Baila baila

Clara Klingenström - Behöver inte dig idag

Eric Saade - Every Minute

Dotter - Little tot

Arvingarna - Tänker inte alls gå hem

Ewald framför låten New religion i Melodifestivalen 2021

Anton Ewald Melodifestivalen 2021.
Lyckans ost under deltävling två!

Foto: TT

Annons