Eric Saade ställer upp med låten Every minute.

Eric Saade ställer upp med låten Every minute.

TT
5 snackisar från veckan som gått
Slå på ljud

Under lördagskvällen avgörs det vilka de sista två bidragen blir att gå direkt till final. Sedan tidigare har Danny Saucedo, Arvingarna, Dotter, Anton Ewald, Tusse och Charlotte Perrelli blivit finalklara. Till andra chansen har Lillasyster, Paul Rey, Frida Green, Eva & Ewa, Klara Hammarström och Alvaro Estrella tagit sig.

I kväll är det Mamas, Tess Merkel, Lovad, Efraim Leo, Clara Klingenström, Eric Saade och Sannex som gör upp om folkets röster. Och redan innan allt dragit igång har det börjat hetta till mellan de två sistnämnda.

Sannex psykning – eller flört?

Det är nämligen så att Sannex flörtar med, eller psykar, den tidigare Melodifestivalen-vinnaren i sitt nummer. Under låtens gång så dyker det upp en bodybuilder som spänner musklerna, och på hans biceps står två namn skrivna: Danny och Saade.

– Tanken är väl bara att de är så bra att de kan få vara med på var sin muskel, säger sångaren Andreas Olsson under gårdagens pressträff.

Expressen frågar om det är för att psyka konkurrenten.

– Är det inte han som psykar oss bara med att vara där?, svarar sångaren och pianisten Patrich Rundström.

Eric Saade själv blir väldigt överraskad när han får höra om Sannex tilltag.

– Va? Det där hade jag ingen aning om?, säger Eric Saade under en presskonferens.

Eric Saades reaktion på tilltaget

Han verkar också ta det hela med ro.

– Det är skitroligt så klart. Jag antar att de tycker om oss. Jag får hoppas att det är därför. Jag ska snacka med killarna sen men man får ju knappt träffas. Det är skittråkigt.

Det här är inte första gången i år som Eric Saade får en blinkning av en annan deltagare. Under den första deltävlingen tävlade som bekant Danny Saucedo. På en av de många uppmärksammade låter hade han ritat ett hjärta och i mitten av det stod Saades namn.

Passande då att Dandi dansa-sångaren också dras in i Sannex nummer!

Läs mer:

Tess Merkel gör solodebut i Melodifestivalen – efter mörka tiden

Klara Hammarström bytte ut bästa vännen mot pojkvännen Alexander Holtz

Charlotte Perrelli om familjens stöd under Melodifestivalen 2021

Mest läst