Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Bella Kidman Cruise i sina föräldrars fotspår – nya karriären

28 sep, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Tom Cruises och Nicole Kidmans dotter Bella Kidman Cruise gör som sina föräldrar och ger sig in i konstvärlden.
Annons
5 saker du kanske inte visste om Nicole KidmanBrand logo
5 saker du kanske inte visste om Nicole Kidman

Nicole Kidman, 55, och Tom Cruise, 60, är båda två några av världens högst ansedda skådespelare. Då är det inte så konstigt att intresset för att skapa drabbar barnen. Så verkar i alla fall vara fallet när det kommer till deras adoptivdotter Bella Kidman Cruise, 29.

Hon har nämligen valt att satsa på digital konst. På hennes Instagramkonto kan man se flera av verken, och på Ikon LA:s insta går det nu att läsa att en av hennes tavlor ställs ut där.

Annons

Bellas ord om mamma Nicole

Tom Cruise och Nicole Kidman var gifta i hela elva år, och under den tiden adopterade de två barn: dottern Isabella ”Bella” Cruise, född 1992, och sonen Connor Cruise, född 1995. Både Connor och Bella Cruise har valt att hålla sig utanför rampljuset så mycket som det går, men 2012 uttalade sig ”Bella” om relationen till sin mamma.

– Jag älskar min mamma, hon är min mamma. Hon är underbar. Vi träffas ibland och vi pratar, sa hon i New Idea magazine.

Annons

Därför pratar inte Kidman om sina barn

Också mamma Nicole Kidman är fåordig vad gäller sin tidigare relation med Top gun-skådisen, och delar än mer sällan med sig om privatlivet och barnen. Kidman har tidigare berättat för den australienska tidskriften Who magazine varför hon helst håller tyst när det kommer till sina barn eller sin ex-make.

– Jag är väldigt privat om det, sade hon då och tillade:

– Jag vill hålla dessa relationer privat, men jag skulle till 150 procent ge mitt liv för mina barn. Mina barn är hela mitt livssyfte.

Sonen Connor Cruise bor å sin sida i Clearwater, Florida. Han har gjort några försök att följa i sina föräldrars fotspår och skådespelat, i Red dawn från 2012 och i Will Smith-filmen Seven pounds från 2008.

Nicole Kidman - stilresan genom årenBrand logo
Nicole Kidman - stilresan genom åren

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons