Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Benjamin Ingrosso och Zara Larssons verkliga relation

22 feb, 2021 
AvElin Jonsson
FotografTT/Instagram
Benjamin Ingrosso och Zara Larssons verkliga relation
Nu avslöjar Zara Larsson och Benjamin Ingrosso om hur deras första möte egentligen gick till. Och de båda sångfåglarna träffades redan för 15 år sedan!
Annons
Benjamin Ingrosso bjuder in till middag i nytt programBrand logo
Benjamin Ingrosso bjuder in till middag i nytt program

I veckan är det premiär för nya TV4-programmet Benjamin’s, där vi får se ingen mindre än Benjamin Ingrosso laga mat och spela musik samtidigt som han bjuder in stora celebriteter. I premiäravsnittet får vi se Zara Larsson laga mat med sin artistkollega.

De båda sångfåglarna har otroligt mycket gemensamt, de slog båda igenom redan som barn och efter att Zara Larsson flertalet gånger skrikit att hon älskar pasta på sociala medier, var det självklart för Benji (den stora pasta-älskaren) att bjuda in Zara Larsson till premiäravsnittet.

– Zara har tjatat på mig i ett år att jag ska laga pasta till henne, så i kväll tänker jag äntligen göra det, säger Benjamin Ingrosso i programmet och refererar bland annat till de flörtiga pasta-inviterna Zara Larsson publicerade under hans Instagram-bilder för en tid sedan.

– Jag vet inte varför, men jag är lite nervös, fortsätter han trots att han och Zara Larsson känt varandra i flera år.

Annons

Zara Larsson och Benjamin Ingrossos första möte

I programmet berättar Zara Larsson om deras första möte, vilket var för 15 år sedan. Men Benjamin verkade till en början inte vara helt med på när första mötet inträffade.

– Vi lärde ju känna varandra när vi var typ åtta, säger Benjamin Ingrosso till Zara Larsson som snabbt slår fast att det första mötet faktiskt var lite tidigare:

– För mig var första gången vi umgicks på det där äventyrsbadet i Danmark, kommer du ihåg det?, frågar Zara Larsson.

– Vänta va, var du på The Reef? Eller vänta, vi var på ett hotellrum ihop, minns en något förvirrad Benjamin Ingrosso snart. Och de båda artisterna går med andra ord waaay back!

Zara Larssons pasta-flört med Benjamin

Det var i oktober 2019 som Zara Larsson publicerade flera videos på sin Instagram story, där hon slog fast att Benjamin Ingrosso vore en dröm-kille. Detta eftersom både Zara och Benjamin är superintresserade av mat!

Annons

– En dröm är ju Benjamin Ingrosso, alltså det är ju en våt jävla dröm man har. Så att man ska vakna varje dag och han bara: ”Jag har gjort pasta till frukost älskling, jag har gjort pasta till frukost”. Och man bara: ”Eh, ursäkta var är mozzarellan?”. Och han bara: ”Den är här, den är här bredvid”, skämtade hon på sin Instagram Story för drygt två år sedan.

Benjamin Ingrossos stora lycka

Benjamin Ingrosso är väldigt glad över sitt nya program, där han kan kombinera både sin musikaliska talang, och sitt matlagnings-intresse – tillsammans med sina vänner och idoler.

– Alla får komma och vara sig själva och prata om vad som helst utan måsten eller manus. I dessa tider känns det extra kul att få bjuda på ett program där folk kan bli inspirerade av att unna sig god mat och dryck i hemmen, tillsammans med goda skratt och härlig musik, säger Benjamin Ingrosso i ett pressmeddelande.

Premiären av Benjamin's sänds måndagen den 22 februari klockan 21.00 på TV4 och TV4 Play.

LÄS MER:

Annons