Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Zara Larsson bryter tystnaden om exets otrohet

28 jan, 2021 
AvElin Jonsson
Fotograftt
ZARA LARSSON BRYTER TYSTNADEN OM EXETS OTROHET
Nu delar Zara Larsson med sig av ett kryptiskt meddelande där det ändå går att utröna att hon blivit bedragen av någon av sina ex-pojkvänner.
Annons
Hör Zara Larsson om Lamin Holmén: "Jag älskar honom"Brand logo
Hör Zara Larsson om Lamin Holmén: "Jag älskar honom"

Superartisten Zara Larsson har postat ett superkryptiskt meddelande på sociala medier. Eller fullt obegriplig är väl inte texten, för visst anar man att Zara Larsson haft en rätt så tuff relation i bagaget när man läser den:

”If you were an animal what would you be? I personally would probably be a koala because they spend like 22 out of the 24 hours in a day sleeping, and the rest of the two they’re high from the eucalyptus they eat. Amazing. One of my exes would be a CHEETAH. Hehehe you get it? Maybe a lion too cause he was LION to my face. Omg bye”, skriver hon på Instagram och menar att något av hennes ex både varit otrogen och ljugit för henne.

Zara Larsson: Jag har blivit bedragen

I meddelandet som är på engelska, kan vi slå fast att Zara Larsson berättar att hon både blivit bedragen och ljugen för i någon av sina tidigare relationer. Larsson låter oss inte veta av vem – men man får väl hoppas att hon bearbetat sorgen efter sveket.

Annons

Idag är Zara Larsson och Lamin Holmén ett par

Idag är hon och dansaren Lamin Holmén ett par, något hon bekräftade när hon gästade Mix Megapol bara härom veckan, och i samma veva berättade hon hur det var att jobba med honom i sin senaste musikvideo.

– Det var så bekvämt när man känner någon så väl. Men så är det, jag ville att det skulle kännas intimt och passionerat, och det kom ju supernaturligt eftersom jag älskar honom, sa hon och förklarade att de känt varandra ett par år innan de blev ett par.

Zara Larssons tidigare relationer

Zara Larsson var tidigare tillsammans med modellen Brian Whittaker. I september 2019 gick hon ut med att de valt att gå skilda vägar.

– Det är okej. Jag är ung, jag är söt och jag måste leva mitt liv. Jag har inte varit singel sedan jag var 14, sa hon då till People.

Innan det hade Zara Larsson en fyraårig relation med Hov1-medlemmen Ludwig Kronstrand, vilken tog slut 2017.

LÄS MER:

Annons