Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Linnea Widmarks bild med pojkvännen – efter uppbrottet från Benjamin

15 jan, 2021 
AvElin Jonsson
Fotograftt
Det är ingen hemlighet att Benjamin Ingrosso haft svårt att gå vidare från ex-flickvännen Linnea Widmark. För Linnea har det däremot varit lite enklare och nu visar hon upp en bild på nya kärleken på sina sociala medier.
Annons
Stefan Löfvens kärleksråd till Benjamin IngrossoBrand logo
Stefan Löfvens kärleksråd till Benjamin Ingrosso

Kändissonen tillika artisten Benjamin Ingrosso var tidigare tillsammans med influencern Linnea Widmark under sex år, och ex-paret som träffades redan i tonåren har man kunnat följa i tv-programmet Wahlgrens värld.

För två år sedan avslöjade dock Benjamin att han och Linnea gjort slut, och en tid efter uppbrottet förklarade ex-flickvännen varför hon valde att lämna relationen:

– När jag och min ex-pojkvän gjorde slut var jag lyckligare än jag varit på länge. Att bara få vara singel. Eftersom jag hade velat komma ur det förhållandet så pass länge, förklarade hon i en Youtube-video under våren 2020.

Linnea gjorde slut med Benjamin – över telefon

Separationen från Linnea Widmark lämnade Benjamin Ingrosso hjärtekrossad, och det har tagit lång tid för honom att gå vidare från sin ungdomskärlek. Och för att bearbeta sorgen har en stor del av hans musik och låtar handlat om Linnea och den stora kärlekskraschen. I senaste säsongen av Så mycket bättre, som sändes nu under hösten förklarade Benji mer om uppbrottet.

Annons

– Vi var tillsammans i sex år så det var hela min uppväxt, sen åkte hon utomlands och blev kär i någon annan. Så gjorde vi slut över telefon, säger Benjamin Ingrosso i programmet.

Benjamin Ingrosso går vidare från Linnea

Att Linnea Widmark har en ny pojkvän har Instagram-följarna kunnat förstå då bilder dykt upp på hennes nya flamma som till synes älskar att surfa. Under inspelningen av TV4-programmet fattade Benjamin ett nytt beslut för att kunna gå vidare från hjärtesorgen.

– Jag tänkte att jag ska sluta skriva om henne, det blir bara jobbigt liksom, konstaterade han i Så mycket bättre.

Linnea Widmarks nya bild på pojkvännen

Så därför får vi hoppas att Linnea Widmarks nya kärleksbild med pojkvännen (vars namn ännu är okänt) inte svider allt för hårt i Benjamins hjärta – och att han äntligen kunnat släppa henne, och gå vidare.

På nya bilden som Linnea Widmark lägger upp på Instagram, ser vi hur hon kysser sin älskade pojkvän i svartvitt. Till havs, på en surfbräda i våtdräkter uttrycker de sin kärlek, och med orden ”Te amo” (jag älskar dig på spanska) stoltserar hon med sin nya kärlek. Och under bilden väller kärlekskommentarerna in, det visas glädje från flera stora namn. Bland annat skickar Alice Stenlöf lite Instagram-kärlek till det nya surfar-paret.

Foto: TT/Instagram

LÄS MER:

Annons