Lili och Susie Päivärinta kommer in i Så mycket bättre i lördagens avsnitt, och ska givetvis få sina låtar tolkade av de andra artisterna. 80-talsvurmande Benjamin Ingrosso har valt en av deras mer okända låtar.

– Jag har en låt jag tycker är skitbra med er, men som skymts undan en del. Jag tror inte den räknas till era hits. Som heter Only your heart, säger han.

När Benjamin Ingrosso kollade igenom Lili och Susies låtar hittade han en låt han kände igen, men som få verkade ha hört.

– Sen föll poletten ner. Jag har hört den för att mina föräldrar också har gjort den som någon slags duett, berättar han.

Artisterna får se en musikvideo till Pernilla Wahlgrens och Emilio Ingrossos duettversion av låten – som utspelar sig i en barrskog vid havet.

– Den är så ointressant den här videon, säger Benjamin Ingrosso.

Benjamin Ingrossos hyllning till föräldrarna

Benjamin Ingrosso växte upp som skilsmässobarn, då Pernilla och Emilio gick igenom en väldigt publik skilsmässa när han var liten, och har inga minnen av sina föräldrar tillsammans. För att få se sina föräldrar tillsammans har han därför letat efter klipp på dem på Youtube.

– 80-talet är den enda bilden jag har av mina föräldrar, för jag växte inte upp med dem tillsammans. Jag har fått youtube:a fram mina föräldrar, men det är ju fett att man kan göra det.

Efter att ha genomfört den dansanta tolkningen och hyllats av de andra artisterna konstaterar Ingrosso att det känns som en cirkelslutning.

– Det här har svinroligt. Nu har mamma, pappa, Lili, Susie och jag alla gjort den, så nu har jag knutit ihop säcken.

Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso i Only your heart-videon.

Läs mer:

Brundtlands vassa kritik mot Sveriges coronastrategi: "Sjukdom och död"

Tvååring död i överdos – mamman misstänkt för mord

Stjärnkockens ilska mot sexismen i branschen: ”Ett enormt ansvar”