Bianca Ingrosso

TT

Det har återigen blivit dags att följa Sveriges mest kända mor och dotter i det populära realityprogrammet Wahlgrens värld. En ny säsong är äntligen tillbaka och i tisdags förmiddag gästade de folkkära Pernilla Wahlgren, 52, och Bianca Ingrosso, 25, TV4:s Nyhetsmorgon för att prata om programmet. Men i samma intervju avslöjar även Bianca att hon haft corona, och Pernilla öppnar upp om hennes känslor kring dotterns insjuknande.

Bianca Ingrosso om att ha corona covid-19

Med tanke på den pågående pandemi har sommaren varit annorlunda för oss alla. Många jobb och inbokade planer har blivit inställda, och för Pernilla som jobbar med att uppträda inför stora folkmassor har jobben blivit betydligt mindre. Men trots mindre jobb verkar stjärnan ha haft det bra. Hon har bland annat varit i sitt hus i Spanien och äntligen fått återförenas med sina saknade föräldrar Christina Schollin och Hans Wahlgren efter en lång tid ifrån varandra. När programledaren Rania Shemoun Olsson frågar hur hon har upplevt sommaren svarar sångaren:

– Den har varit annorlunda, men tycker ändå att den har varit bra.

Hon fortsätter:

– Jag tror så många människor har uppväckt Sverige. Vilket fantastiskt land vi har, konstaterar hon.

Men trots att mycket har stått still för andra, har sommaren minst sagt varit händelserik för Bianca. Bland annat har hon gjort en stor miljonvinst när hon sålde delar utav sitt sminkmärke Caia till företaget Verdane.

– Det har nog inte riktigt landat än. Vi har ju bara varit aktiva i ett och ett halvt år, så vi är jättestolta att det har gått så fort så snabbt, säger Bianca om den framgångsrika affären.

Utöver det har hon också hängt en hel del med vänner och även hälsat på sin pappa i Spanien. Men det är när Rania frågar om dottern och mamman har klarat sig från corona som Bianca avslöjar:

– Jag har haft det.

Pernillas oro för Bianca under sjukdomen

När de pratar om Bianca sjukdomstid berättar Pernilla om hennes rädsla under den tiden.

– Jag var livrädd. Jag stod på långt avstånd i hennes trappuppgång och så var jag där med lite kassar med mat och allt vad det var du ville ha, säger hon.

– Jag har aldrig sett en så rädd människa någonsin i hela mitt liv, inflikar Bianca.

Men som tur var tog inte viruset så hårt på influensern och hon berättar att hon klarade sig undan rätt så bra.

– Nej men det var inte så farligt för mig. Det var som en vanlig influensa. Det jobbigaste var lukt- och smaksinnet, men jag ska inte klaga, säger hon om sjukdomstiden.

Läs mer:

Bianca Ingrosso om återfallet – kämpar mot bulimi igen

Bianca Ingrossos stilresa genom åren – då och nu

Bianca Ingrosso om hatet och relationen med sin mamma