Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livMidsommar

Bianca Ingrossos stora förvandling ifrågasätts av följarna

02 okt, 2020 
AvAngelica Hedlund
FotografTT/Instagram
Bianca Ingrosso omnämns ofta som en av Sveriges vackraste kvinnor. Nu har hon lagt upp en bild där följarna knappt känner igen henne.
– Är det Bianca? Vad har hänt med ansiktet?, undrar en person i kommentarsfältet på Instagram.
Annons

Entreprenören Bianca Ingrosso, 25, syns inte bara på Instagram, Youtube, i Talang-juryn på TV4 och i Wahlgrens värld på Kanal 5. Utöver det driver hon även det framgångsrika sminkföretaget Caia Cosmetics. Nyligen har de lanserat ögonbryns-pennor, mascaror och läpp-pennor – produkter som verkligen verkar ha gått hem hos kunderna. Bianca själv verkar också älska produkterna då hon ofta och gärna marknadsför sina produkter på hennes Instagram.

Under 2018 startade Bianca skönhetsmärket Caia Cosmetics och en person som stått vid hennes sida ända sedan start är assistenten och vännen Lovisa Worge, 22. Men för en kort tid sedan köptes en del av bolaget upp och Bianca själv drog in en vinst på runt 60 miljoner kronor. Bianca har även berättat att Lovisa inte längre kommer vara hennes assistent utan hon kommer nu jobba med Caia på heltid.

Bianca Ingrossos skönhetsingrepp

Bianca har länge omnämnts som en av Sveriges vackraste kvinnor och hon har tidigare utsetts bland de topp 8 snyggaste tjejerna i Sverige. Men att Bianca är en naturlig skönhet verkar dock inte vara något som hon själv håller med om.

Annons

Nu experimenterar hon med både skönhetsoperationer och smink för att förändra sitt utseende. Det började med att hon gick och fyllde överläppen för att hon inte ville ha det “typiska Wahlgren-leendet” och sedan dess har hon har fyllt på läpparna flera gånger.

Bianca har även lagt fillers under ögonen för att hon tyckte att hon ärvt sin pappa Emilio Ingrossos, 55, mörka ringar under ögonen som gör att hon ser trött ut.

– Det gör jag för att jag ärvde min pappas mörka ringar under ögonen, väldigt ihåliga ringar under ögonen, förklarade Bianca i vloggen efter ingreppet.

Kritiken från följarna

Att Bianca verkligen brinner för sitt sminkmärke och att hon är intresserad och älskar sina produkter står det inga tvivel om. Hon använder nämligen gärna produkterna själv och hon står ofta som modell i kampanjerna.

Nu gör Bianca återigen reklam för Caia på Instagram, men den här gången har följarna lagt märke till en särskild detalj i bilden. Hennes fans menar nämligen att hon inte alls är sig lik.

Annons

”Vad konstig hon ser ut.. Vad har hänt med fejjan?” skriver en följare.

”Men gud så olik dig du är på den där bilden! Trodde först att det var någon som försökte likna dig…”, skriver en annan.

”Är det Bianca ?? Vad har hänt med ansiktet ?”, skriver en tredje.

Men, det finns också många som backar Bianca Ingrosso och försvarar henne. Många menar att hon kanske bara har sminkat sig lite för kraftigt och att det är därför hon inte ser ut som hon brukar.

”Vilka VIDRIGA människor det finns i detta kommentarsfält alltså”, skriver en följare.

”Superfin bild, fattar inte att folk inte bara kan ge f*n i att skriva negativt”, skriver en annan.

Läs mer:

Annons