Trendar: NostalgiI rampljusetBUP-upproretLivsstilLivsberättelser

Bilden på Nicole Richie och dottern Harlow får fansen att reagera

02 okt, 2020 
AvElin Jonsson
Fotograftt/instagram
Den lilla dottern Harlow Winter Kate är sin mamma Nicole Richies unge går det inte att ta miste på!
Nicole Richie delar sällan med sig av bilder på sina barn. Men nu när systern Sofia Richie visat upp en bild på systerdottern Harlow Winter Kate ihop med sin mamma Nicole reagerar följarna – eftersom mor och dotter är så himla lika.
Annons
Elsa Hosk är gravid - visar upp gravidmagenBrand logo
Elsa Hosk är gravid - visar upp gravidmagen

I veckan publicerade 22-åriga Sofia Richie en bild ihop med storasyster Nicole Richie, 39, och systerdottern Harlow Winter Kate, 12, på Instagram.

”Mina favorit-trio”, skrev syster, och moster, Sofia Richie intill bilden på de tre kvinnliga familjemedlemmarna.

Och att den lilla dottern Harlow Winter Kate är sin mamma Nicole Richies unge går det inte att ta miste på! Mor och dotter är nämligen lika som bär. Under bilden strömmar kommentarerna från följarna in: ”Nicoles dotter är sin mammas tvilling! Så söt”, skriver en imponerad kvinna.

”Men gud, trillingar!”, skrev en annan trots att systrarna Sofia Richie och Nicole Richie inte är biologiska systrar då Nicole adopterades av Lionel Richie som nioåring. Trillings-uttalandet möttes av en och en annan tillrättavisning i flödet, men även uppbackning:

”Det spelar ingen roll om de är adoptivsystrar, de alla älskar varandra.”

Joel Madden hyllar sin fru

Nicole Richie har dottern Harlow Winter Kate och sonen Sparrow James Midnight tillsammans med maken tillika Good Charlotte-sångaren Joel Madden, 41. Paret har varit gifta i snart tio år och ett par i fjorton år, och det är sällan man får se bilder av den lilla familjen i sociala medier.

Annons

Men i våras delade Joel Madden en hyllningsbild med hela familjen samlad till sin fru på sociala medier:

”Glad morsdag till en av de bästa av mammor, Nicole vi älskar dig och tack. Du tar hand om oss alla, och du gör vårt hus till ett hem.”

I mars månad medverkade Nicole Richie i den amerikanska tv-showen Live with Kelly and Ryan där hon pratade om hur hon tänker kring barnen, och barnuppfostran under pandemin.

– Det är så konstigt, jag har de senaste tio åren bara tjatat om hur barnen inte ska sitta fastklistrade vid sina skärmar. Men nu är det just det som räddar deras skolgång och sociala liv eftersom det råder karantän. Det är verkligen det motsatta vad jag har sagt åt barnen tidigare, förklarade hon då.

Nicole Richies liv innan barnen

Nicole Richie är känd för sin känsla för stil och från tv-serien The Simple Life där hon och Paris Hilton medverkade – en tid som vilken den forna kollegan Hilton nyligen släppt en dokumentär om, där hon förklarar att det mesta var en fasad.

Annons

Mor och dotter är lika som bär

LÄS MER:

Annons