Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Björn Kjellman spås ta över som Ica-Stig efter Loa Falkman

27 jan, 2021 
Vem som ska ta över rollen som Ica-Stig efter Loa Falkman har gäckat det svenska folket i veckor nu, och gissningarna har haglat.
Efter den senaste videon blir allt fler säkra på att det är den folkkära skådespelaren Björn Kjellman som tagit över rollen.
”Björn Kjellman utan tvekan. Kolla på hans högeröra 24 sekunder in i klippet. Boom!”, skriver en person på Facebook.
Annons
6 skådisar som tackat nej till ikoniska rollerBrand logo
6 skådisar som tackat nej till ikoniska roller

Vem ska ta över som Ica-Stig efter att Loa Falkman lämnat rollen?

Ja, det är frågan som många svenskar verkar ställa sig, efter att Loa Falkman gick ut med att han lämnar reklamfilmsföljetongen i samband med nyårsafton.

– Jag har hållit på med det här i sex år och jag känner kanske att det är dags att lämna över den här kavajen. Ut med det gamla, in med det nya skulle man kanske kunna säga, sa Loa Falkman i sin sista reklam.

Efter Falkmans besked har det hintats om vem som ska ta över rollen i en rad olika reklamfilmer från Ica, och gissningarna har sträckt sig från Suzanne Reuter till Mia Skäringer.

Men nu är det många som har bestämt sig för vem de tror tar över – och det är folkkära skådespelaren Björn Kjellman.

Därför tror folk att Björn Kjellman tar över Ica-Stig

I diskussioner på Facebook skriver flera att de tror att det är Björn Kjellman, och lägger också fram bevis för sin gissning. En person menar att man fått flera detaljer som tyder på att det är Kjellman.

Annons

”Det är Björn källman! En bild på ”Adam och Eva” på disken. London - har läst in Paddington. Fängelsejacka - ”Vägen ut”. Musikaler på Göta Lejon. Är väl bara ett par ledtrådar”, skriver en person på Facebook, enligt Hänt.

”Björn Kjellman utan tvekan. Kolla på hans högeröra 24 sekunder in i klippet. Boom!”, skriver en annan som är övertygad.

”Ändrar mig till Björn Kjellman; längden stämmer bättre”, gissar en tredje person.

Ica vägrar dock bekräfta ryktena. I stället hänvisar de till att avslöjandet kommer göras i slutet av veckan.

”Vi kommenterar som sagt inte rykten och spekulationer, Loa Falkmans ersättare kommer att presenteras den 31 januari kl 21.15 på TV4. Håll utkik efter ledtrådar i våra filmer och i utomhusreklamen”, skriver Jenny Gerdesm, pressansvarig på Ica, till Hänt.

Läs mer:

Annons