Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Bondeparet Caroline Kejbert och Joacim Rickling har fått sitt andra barn

03 jan, 2022 
AvSaga Pettersson
FotografInstagram
Bondeparet Caroline Kejbert och Joacim Rickling har fått sitt andra barn
Hurra! Bondeparet Caroline Kejbert och Joacim Rickling har fått sitt andra barn, en liten dotter som valde att kika ut dagen innan storasyster Wildas tredje födelsedag!
Annons
TV: Bondeparet Caroline Kejbert och Joacim Ricklings kärlekssagaBrand logo
TV: Bondeparet Caroline Kejbert och Joacim Ricklings kärlekssaga

Joacim Rickling är en av alla bönder som sökte kärleken i TV4:s långkörare Bonde söker fru, och fann den. Caroline Kejbert har funnits vid hans sida sedan kamerorna slocknade på Tuna gård utanför Örsundsbro, och sedan dess har det hänt en del i parets liv.

Strax efter att 2018 slagit om till 2019 kom parets första barn till världen. Dottern Wilda föddes den tredje januari, och lagom till sin tredje födelsedag har hon fått ett syskon.

Första orden om andra dottern

På Instagram berättar den nyblivna tvåbarnsmamman Caroline Kejbert att parets andra dotter fötts, dagen innan Wildas födelsedag, den andra januari.

Annons

”Punktlig tjej det här! Varför vänta i onödan? Årets andra dag och dagen innan Wildas födelsedag. Välkommen till världen vår lilla tjej. Det var tufft men vilken belöning sen! Tänk att vi nu är en familj om fyra – och jag älskar er så att det gör ont i hela kroppen, min Joacim och våra två tjejer”, skriver Caroline i ett inlägg på Instagram.

”Mitt pappahjärta gråter av lycka! Idag klockan 11.10 föddes vår andra dotter. Nu är hela familjen samlad hemma på Tuna Gård och alla mår bra. Tänka sig att hon valde att titta ut dagen innan Wildas födelsedag, några dagar tidigare än beräknat. Jag älskar er mina tre tjejer och är så sjukt stolt över dig Caroline!”.

Annons

Caroline Kejbert om relationen med Joacim Rickling

I en intervju med mama i november berättade Caroline Kejbert om sina tankar kring hur relationen mellan henne och Joacim skulle kunna förändras när de nu istället skulle bli föräldrar till två istället för en.

– I nuläget så ser jag inte att det ska påverka min och Joacims relation, men det kan man ju såklart aldrig veta innan. Däremot så är jag och Jocke väldigt duktiga på att prata om allt och framförallt om tankarna vi har för tiden framåt och hur vi tror att det kommer bli med två barn. Det tror jag kommer underlätta, sa Caroline då.

Annons
Se också: 3 oförglömliga ögonblick från Bonde söker fruBrand logo
Se också: 3 oförglömliga ögonblick från Bonde söker fru
Annons