Angelina Jolie och sonen Maddox som inte längre vill bära pappa Brad Pitts efternamn.

Nyligen rapporterade amerikanska medier att Shiloh Jolie-Pitt, Brad Pitt och Angelina Jolies barn, valt att plocka bort pappa Pitts efternamn på sina privata sociala medier-kanaler, enligt bland andra OK! Magazine.

– Det är ett stort slag i ansiktet för Brad och ett tecken på att han kan vara på väg att förlora Shiloh till Angelina. Även om Shiloh säkert inte menade något illa är det ett slag under bältet för honom, säger en källa till tidningen och menar att Brad Pitt har det jobbigt som det är med ungarna som han så sällan får träffa. Och källan fortsatte:

– Han lever och andas för barnen. Familjen betyder allt för honom. Det här lär göra riktigt ont.

Uppgifter: Angelina Jolies barn Shiloh tar bort pappa Brad Pitts efternamn

Maddox tar bort pappa Pitts efternamn

Och nu kommer då nästa bakslag för Hollywood-skådisen och flerbarnspappan Brad Pitt. Sonen Maddox plockar även han bort pappa Pitts efternamn från sitt eget. Avslöjandet om Maddox namnbyte ska ha kommit i samband med hans vittnesmål under den pågående vårdnadstvisten, och skilsmässan mellan Angelina Jolie och Brad Pitt.

– Vittnesmålet var inte precis till Brads fördel, och Maddox använder inte Pitt som sitt efternamn i dokumenten, utan använder bara Jolie, säger en källa till Us Weekly och poängterar att det gäller dokument som inte är knutna till lagen och att Maddox formellt fortfarande heter Pitt i efternamn.

– Maddox vill ändra sitt efternamn till Jolie officiellt, men Angelina vägrar gå med på det, fortsätter källan.

Och att Shiloh Jolie-Pitt nu rapporteras tagit bort pappa Pitts efternamn på sina privata Instagram- och Twitter-konton, eller att Maddox i sina papyrus gjort lika så, behöver ju inte betyda mer än det, och ännu finns inga rapporter på att Shiloh eller Maddox skulle ändrat sitt namn i laglig mening.

Maddox adopterades av Brad Pitt – ser sig inte som hans barn

Tvisten mellan Jolie & Pitt har pågått i fem år

Brad Pitt och Angelina Jolie har sex barn tillsammans: Maddox, 19, Pax, 17, Zahara, 16, Shiloh, 14, och tvillingarna Knox och Vivienne, 12.

Sedan 2016 har Angelina Jolie och Brad Pitt legat i en vårdnadstvist om de sex barnen, och eftersom det varit så utdraget har inte heller skilsmässan gått igenom. De är dock båda juridiskt singlar sedan 2019. Enligt uppgifter drar det hela ut på tiden på grund av att Angelina Jolie inte accepterar Brad Pitts önskan om att dela vårdnaden lika.

Angelina Jolie påstås ha bevis för Brad Pitts våld i hemmet