Att Britney Spears, 38, inte har kontroll över sitt eget liv har varit svårt att undgå det senaste året. Stjärnan, som efter ett mentalt sammanbrott 2007 blev omyndigförklarad och satt under sin pappa Jamie Spears förmyndarskap. Det senaste året har Toxic-artistens fans blivit allt mer vokala kring att hon borde bli myndigförklarad igen, i samband med att saken utreds i en rättsprocess.

Nu berättar Spears sminkös och vän Maxi i en podcast om hur stjärnans verklighet ser ut, och jämför det med den dystopiska serien Handmaid's tale, där kvinnor inte tillåts kontroll över sina egna kroppar.

– Jag kan säga att de kontrollerar henne fortfarande till denna dag gällande om hon ska få ett barn eller inte, om hon ska gifta sig eller inte, vilka hennes vänner är, och det är några stora grejer. Vi snackar en Handmaid's tale-grej, att försöka stoppa henne från att skaffa barn, säger Maxi i podcasten Calababes.

Britney Spears stoppas från bröllop och barn av sin pappa

Sminkösen är övertygad om att Britney Spears hade varit både gift och haft barn med pojkvännen Sam Asghari, som hon varit ihop med sedan 2016, om det inte vore för att hon var satt under förmyndarskap.

– Jag kan inte gå in på detaljer och vara specifik, men jag kan säga med säkerhet att hon hade haft en bebis vid det här laget. Hon hade antagligen gift sig med pojkvännen Sam Asghari vid det här laget. Hon skulle ha en grupp vänner runt sig, säger Maxi i podcasten.

Sam Ashgari, som arbetar som personlig tränare, fick ta mycket skit från Jamie Spears för att ens få vara med Britney Spears, när de började dejta 2016.

– Jag kan inte gå in på detalj var Ashgari gick igenom, men han fick ta mycket skit för att ens vara med henne, säger Maxi, och menar att pappan kontrollerade Britney i detalj.

10 superhits du aldrig glömmer från 00-talet
Slå på ljud

Läs mer:

Adeles första ord efter viktnedgången

Lisa Nilssons hyllning får alla att bryta ihop i tårar

Hilary Duff är gravid – delar lyckan på Instagram

Mest läst